Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le, ha szeretet...

Hogyan fogyjak le, ha szeretethiány miatt állandóan ennem "kell"?

Figyelt kérdés

És normális módon nem tudom enyhíteni a szeretethiányom, legalábbis a nagyon közeli jövőben tuti nem. Ha meg eszek, hízok és nem lesz önbizalmam ismerkedni, tehát nem fog elmúlni a szeretethiány. Azért is akarok fogyni, hogy magabiztosabb legyek és találjak párt. De ez ilyen ördögi kör. Tényleg nem tudom, hogyan álljam meg az evést, nekem más élvezet nem maradt az életemben. Vannak hobbijaim, de azok nem elégítenek ki.

21/L

2014. jan. 13. 18:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ért a közelmúltban szerelmi bánat, igen:(
2014. jan. 13. 21:13
 12/13 anonim ***** válasza:
50%

akkor jól diagnosztizáltam a helyzetet. van aki ilyenkor hízik, van aki pedig fogy..

menthetetlen a dolog már az exeddel?

2014. jan. 13. 22:09
 13/13 A kérdező kommentje:
Menthetetlen:( De még mindig szeretem. Jó lenne, ha egyszer mégis lenne köztünk újra valami. De most úgy döntöttem megpróbálok tovább lépni és másokkal ismerkedni,de nem olyan könnyű. Szeretnék jól kinézni, de az evéssel tönkre teszem magam, pedig nem vagyok csúnya, meg kövér. Csak kevés feleslegem van.
2014. jan. 13. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!