Hogy bírja az akit állandóan szekálnak a súlya miatt?
10.kg al vagyok nehezebb, mint 1 éve, igaz csak 62 kg vagyok, de elegem van és sírhatnék vagyok mert mindenki bánt, szinte úton út szélen megszól egy ismerős hogy: ó híztál? Jaj szedtél fel, ó kis babát vársz? Jaj meg híztál?!Unom el vagyok keseredve, eddig bennem volt hogy lefogyok próbáltam is, de még sem ment, fel adtam. Ott járok hogy nincs kedvem, ha elkezdem sírva fakadok hogy nekem ez nem megy, hiába mondom hogy de igen is meg kell csinálni még is feladom!
Van párom félek hogy más nő fog neki megtetszeni, apukám is szekál hogy fogyjál, és még elég sokan! Bele fáradtam! A vőlegényemnek meg sem merem mondani hogy kg vagyok, félek hogy el hagy!
Egyébként nem eszem sokat, és sajnos szüleimmel lakok, így nem is válogathatok a kaja között, a főtt ételre pedig szükség van!
én 30kg súlyfelesleggel, de hasonlóan indultam. Egyszerűen vetem egy szobabiciklit és csak annyit eszem, hogy éppen ne legyek éhes. eddig 15kgtól szabadultam meg február óta
És sokat segíett, hogy pontosan leírtam, hogy mit és mennyit ettem, így szembesítettem magam azzal, hogy 4szer annyi szénhidrátot eszem, mint fehérjét
Ez két dolog.
Hogyan bírja ki? Nem tudom, mindenesetre furcsa, hogy bárkit szekálnak ma, amikor mindenki kövér. Cm?
Hogyan fogyjál? Ne egyél cukrot és keményítőt, ezek helyett nyomd a zöldséget. Ennyi. Ha betartod, fél-1 kg/hét. Apukád büszke lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!