Mitől van az, hogy állandóan csak eszek?
Egyszerűen nem tudom fékezni az étvágyam. Rengeteget eszek nap mint nap. Nem hízok tőle úgy, de jó lenne leállni.
Legalább valamelyik étrendet kihagyni:reggeli, ebéd, vagy vacsora! 5kg-ot kellene csak fogynom. De így nem fog menni.
Aki tud erre egy megfelelő, vagy jó módszert kérem segítsen!
Sportolni minden du. sportolok.
Az a baj, hogy már az étel illatától is megkívánok enni.
Talán valami tea, ami elveszi az étvágyat... segítene?
A hobbim az írás, olvasás, filmnézés. Nagyon stresszes típusú vagyok, és olyankor annál inkább eszek. Most meg pláne, hogy egyszerre sok minden a nyakamba zúdult.
Alacsony vagyok, és 69kg-ra híztam! 64 kg voltam. Vissza szeretnék arra a kg-ra jutni!
Nem rosszak a hobbyjaid, de csupa olyan, melyeknek végzése közben vidáman falatozgathatsz. Egy kicsit több szabadban végzett elfoglaltság nem ártana.
Ha megválogatod, hogy mivel elégíted ki az étvágyad, akkor akár fogyhatsz is, felesleges az étvágycsökkentő. Száműzd a lisztes, cukros kajákat, üdítőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!