Hogyan fogyjak le így?
16 évesen alig 160 cm vagyok és 76 kg. Mindig nagyobb darab voltam de mivel nőni már nem nagyon fogok, szeretnék fogyni 10-20 kg-t. Egyébként nem vagyok cukorbeteg de valami más hormonjaim miatt járok orvoshoz. Nyáron majdnem minden este futottam, akkor fogytam 3-4 kg-t de iskola időben nincs ra időm, meg ilyen időben nem is akarok. Normálisan étkezem, meg amúgy is keveset eszek és nem szoktam nassolni (havonta 1-2x előfordul de úgy gondolom nem az dönti el a dolgokat). Inkább a mozgás hiányzik az életemből szerintem. Néha szoktam éjszaka norbizni és azért éjszaka mert nem akarom, hogy tudja a családom. A nap 24 órájában mindig van valaki itthon. Anyukám nem is dolgozik meg nem is nagyon jár el itthonról. Éjszaka meg elég nehéz csendben ugrálni meg ilyenek. Máshová meg nem tudok menni. Egyedül szeretném csinálni "titokban". De így hogyan?
16/L
Át kell gondolnbi mennyire eszel jól (rosszul), ugyanis nincsen hormonzavar okok nélkül.
Biztos becsúszik egy kis kenyér néha, vagy joghurt ami betegséget okzhat.. szinte mindenkinél becsúszik.
Elmehetnél boxolni vagy jógázni, gyakorolhatnád a fegyencedzést, ha mozogni akarsz. A Norbi az egy senki, a mozgás amit 'mutat' pedig egy semmi, jó formán időpocsékolás. Jobbat érdemel egy nő! :)
Nagyon nem értesz ehhez a témához.. nem is csoda, 16 éves vagy, semmilyen komoly oktatásod nem volt erről a témáról.
Sem evéshez, sem edzéshez nem értesz.. legalább fogadnád meg mások tanácsát.
Ha hájas vagy, akkor ROSSZUL eszel. Normális ételeken az ember sem elhízott, sem beteg nem lesz, és ez mozgástól független.
Persze igazából az egészséghez kell edzés, mozgás is. A norbis ócska tornák nem számítanak edzésnek. Lókukik.
A fegyencedzést elkezdheted, az már edzés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!