Hogy fogyjak le (155 cm 57 kg nő)?
Ahogy írtam az előbb 155cm 57 kg vagyok (nő). Szeretnék lefogyni nyárig, legalább 5-7 kg-ot. Most szeretném elkezdeni a Pilates-t, emellett lovagolok, és hétvégente szeretnék kocogni járni. Esetleg valaki tudna még javasolni valami étrendet + hogy még mit sportoljak, mennyit?
Előre köszönöm!
tudom milyen picinek lenni. én 151 cm-mel most kb. 49kg vagyok. voltam már 52 is, de őszintén szólva szerintem elég összetett, hogy mitől ment le.
Talán először is azért, mert rászoktam a gyümölcsre és reggeli Kolláth regglit szoktam fogyasztani amit kedvem szerint variálhatok. (recept: [link] )
Lift helyett gyalog járok a harmadik emeletre és esténként a megszokottól eltérően, már nem eszek kenyeret a húshoz/sajthoz/tojáshoz/zöldségekhez, helyette előszeretettel salátázom, ami nem terheli annyira a gyomrom.
Ráálltam a zöld és fekete teára, ami nagyon segít, ha megkívánom a mégtöbb csokit (igen, azt képtelen vagyok teljesen kiiktatni az étrendemből, de feketére váltottam és abból is csak mértékkel fogyasztok).
A húshoz kevés köretet (főként zöldségeket eszem).
Egyelőre stagnálóban van a testsúlyom, de mostmár sokkal magabiztosabbnak érzem magam és a közérzetem is jobb. Remélem neked is segít ezek közül valamelyik :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!