A RELAX@TONE masszirozogep hasznalata tenyleg hatasos, el lehet tuntetni vele a narancsbort? Ha valaki probalta kerem irjon, mert szeretnek vasarolni egyet, de nem vagyok teljesen meggyozve!
Koszi szepen, varom valaszod!
Szep napot:)))
Szió!
Hát remek ez a szerkezet :))) szuper jó, nekem bevált már most ! nagyon meéri az árát, csak ajánlani tudom, a narancsbőr is kezd eltűnni, és ami durva a striáim totál elhalványultak, pedig krémet se kentem rá csak magától a masszázstól. ha rendelsz kérj hozzá cellulitisz elleni krémet, elég spéci cucc, azzal együtt triplán hat :)) én nagyon örülök, nem hittem volna hogy ilyen jó :)))
rendeld meg! nekem legalábbis nagyon bejött.
üdvözöllek!! puszi
Szia!
Koszonom szepen a valaszod, hat orulok ennyire hatasos, tavasz elott megszeretnem rendelni de kerlek meg irj a tapasztalataidrol!!!
Szep napot!
okés persze, mikor elkezdtem használni lemértem hány centi vok mindenhol, azóta eltelt 1 hét, még nem mértem újra, majd kb 1 hónap múlva megmérem és kiv vok, majd írok mindenképp :)) de már most érzem a változást, ez tényleg beválik :)))
üdv,
K
Szia!kerlek irj hogy mit tapasztaltal?Tenyleg hatasos a Relax&Tone?
Koszi elore is a valaszod!Szep napot:)
Szia!
Koszonom szepen a valaszod, en is megrendelem tavasszal!
Kerlek irj meg hogy milyen valtozasokat eszlelesz a gep hasznalatakor, hany centiket fogysz, mert engem is motivalsz!
szep napot:)
szia!
Kerlek irjal nehany reszletet a Relax&Tone szerkezetrol!
Hogy mukodik arammal,mennyi ido alatt kaptad meg miutan megrendelted?
Tenyleg hatasos mert en nem hiszek az ilyen ketyeregben?
En a kemeny tornaban hiszek h attol lehet fogyni,de nincs eleg kitartasom,tenyleg lehet megerolteto mozgas nelkul fogyni?
Varom valaszom,
Szep napot,
CUP
Sziasztok!
Valamelyikotok elkuldi az e-mail cimet h tudjunk kapcsolatba lepni? Vagy irhatok a Relax&Tone-nal kapcsolatosan az en e-mail cimemre sandoreva20@yahoo.com
Koszonom,
Szep napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!