Newyorkcityy kérdése:
Mit gondoltok a "6 után nem eszem" diétáról?
Figyelt kérdés
Én most elkezdtem, de nem vagyok benne biztos, hogy használ, ezért vagyok kíváncsi a véleményetekre!!!2014. jan. 8. 16:57
1/8 anonim válasza:
Nálam egyáltalán nem működött. Persze később rá is jöttem, hogy hülyeség. Ha csak 6 után nem eszek, de előtte jól telizabálom magam, semmivel sem fogyasztok kevesebb kalóriát, mint ha szépen elosztva, kis adagokban ennék. Ráadásul ez utóbbi egészségesebb is.
Fogyás szempontjából tökmindegy, mikor eszel.
Annyi igaz ebből, hogy egészség szempontjából viszont tényleg jobb, ha közvetlenül lefekvés előtti két-három órában már nem terheljük meg a gyomrunkat.
2/8 anonim válasza:
mondjuk próbáld ki hogy délután 2 után nem eszel szénhidrátot. Az sokkal jobb.
3/8 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy milyen időközönként és mit eszel. Ha este 7kor megéhezel, egyáltalán nem jó az, ha reggelig nem eszel semmit, mert akkor fél napig koplalsz és a szervezet a saját raktáraihoz nyúl. Legjobb lenne, ha készíttetnél egy étrendet egy hozzáértővel. Ha gondolod segíthetek :)
4/8 anonim válasza:
Lehet tőle fogyni, de felesleges!! Koplalás. Nem hiszem, hogy hátralevő életed részében soha nem fogsz hat után enni. Mert bizony nem fogyókúrába kell kezdeni, hanem életmódot kell váltani. Tehát én azt gondolom erről a 6 után nem evésről hogy baromság!!!
5/8 anonim válasza:
Baromság. Én 12-ig általában fent vagyok és éhen döglenék, ha 6-kor ennék utoljára.
6/8 anonim válasza:
Ha 6 után nem akarsz enni, akkor ugye 9-kor már alszol?
Mert ha pl. 11-kor fekszel le, akkor akár még 8 órakor is ehetsz.
Általános szabály: lefekvés előtt kb 3-4 órával egyél utoljára.
7/8 anonim válasza:
Érdekes lett volna, ha éjszakás héten este 6-tól másnap reggel 7-ig nem eszek semmit, és közben dolgozok 8 órát. Ez kb. a századik ilyen kérdés, amihez oda kell írnom: EZ. EGY. ORBITÁLIS. BAROMSÁG. Gyanítom nem 8-kor fekszel le aludni...
8/8 anonim válasza:
Kb akkor jó ha este 8körül már alszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!