Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a dinnye diétáró...

Mit gondoltok a dinnye diétáról? 5 nap alatt 5 kilót igér

Figyelt kérdés
Szerintetek érdemes kipróbálni, az tény es való, hogy nagyon víz hajtó hatású szerintetek?:) 17/L

2013. jún. 21. 18:45
 1/6 anonim ***** válasza:
sziaa én is gondolkodtam rajta de szerintem ha megvonod a dolgokat a szervezetedtől az nem jó.. és 5 nap alatt 5 kiló az sok hogy tartani is tudd, egy hét alatt fél vagy egy kiló a normális. szoval én inkább nem vágtam bele:/ :)
2013. jún. 21. 18:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Én lassan csináltam. 8 hét, 8 kiló. Bevált.
2013. jún. 21. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Hmm... dinnye nyam nyam ,dea dinnye 97%-a viz ,szóval viz hajtású ? ...Igen az
2013. jún. 21. 19:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Dinnye vízből és cukorból van. De nem tudsz annyit megenni belőle, hogy elég kalóriát vigyél be ezért kalóriadeficited lesz, és fogysz... vízből és izomból. Szerintem egyél normális ételeket. Többre jutsz ;)
2013. jún. 22. 10:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Gyorsan 4-5 kilót le akarok adni egy fontos esemény miatt utana rendes fehérje dús étrendet csinálok es folytatodhat a fogyas:) zöldség csirkemell hal tojás :)))
2013. jún. 22. 13:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem a szélsőségeket, de 3-5 nap csak dinnyéből még nem fog megártani, vékonyabbnak fogsz TŰNNI, de persze az a tuti amit utoljára írtál. (: Én 3 napot csinálnék a helyedben. :)
2013. jún. 26. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!