Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak 5 hét alatt 5...

Hogyan fogyjak 5 hét alatt 5 kilót?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék 4-5 kilót lefogyni szilveszterig.Ugye itt a karácsony,a finom sütik,nehéz ellenállni .

A gyümölcsöt és a zöldséget nem szeretem.

Tudnátok valami jó tippet -5 kilóra?

Inkább ,sőt szinte csak hasból és csípőből kéne 4 centit leadnom ,de azért az 5 kiló minusz sem ártana :)

Sportolni járok rendszeresen. Hétfőn és pénteken popsira erősítek (mert az sajnos pici ...) kedd,szerda,csütörtök kardio (bicikli,taposógép 1 óráig) és szombaton kangoo jumps.

Ötletek ?:)

2009. nov. 30. 14:19
 1/10 anonim válasza:

Szerintem nem olyan nagy szám lefogyni öt kilót, főleg ha sportolsz.

Szerintem minden flancos diétát hanyagolni lehet és a legjobb a kalóriaszámlálás.

Számold ki egy kalkulátorral, hogy egy nap mennyi kalóriát égetsz el, ha sportolsz, biztos több mint 2000. Ha figyelsz arra, hogy ne legyen több a napi kalóriabevitel 1000-nél, akkor biztos lejön 5 kiló 5 hét alatt. Sőt, így még csokit is ehetsz, meg bármit.

(persze nem mindegy, hogy megeszel 5 csokit és mást nem ehetsz, vagy pedig okosan beosztod, hogy miket)

A legtöbb terméken rajta van, hogy hány kalória, de az interneten is találsz kalóriatáblázatokat.

2009. nov. 30. 15:25
 2/10 A kérdező kommentje:
na megpróbálkozok vele,bár szerintem 2000 kalóriát nem égetek el 1 edzés sorám :S:)
2009. dec. 1. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:

Egy biztos: ha gyümölcs és zölség helyett sütit eszel, nem fogsz lefogyni. Gondolom, erre magad is rájöttél, mert újra feltetted a kérdést.

Te könnyű helyzetben vagy, mert ha elhagynád az értelmetlen és egészségtelen cuccokat (süti), simán lemenne az 5 kiló. Ezzel szemben vannak itt olyanok, akik hónapok óta salátát legelnek, és már nincs olyan fölösleges dolog, amit kihagyhatnának, mégis alig fogynak.

2010. ápr. 21. 09:00
 4/10 anonim ***** válasza:
48%

Nahát-nahát! Szilveszter óta nem jöttek le azok a fránya kilók?

-írd a kalóriabeviteled, és hogy mit ettél. Max. 1100-1200 kalória lehet/nap

-heti 3-szor fél óra kocogás

-18 óra után ne egyél

-édességet is ritkán, tésztát, rízst keveset, helyette teljeskiőrlésű műzlit, gyümölcsöt, zöldségeket, salátákat, tejet, túrót, tojást, párolt húst, halat, leveseket...

Én ápr. 3-a óta enyhe diétán vagyok, így:

52,5 kilóval indultam, és most 51 kiló vagyok, vagyis 18 nap alatt leadtam 1,5 kilót.

Ez 9500-10.000 kalória mínusz. Kiszámoltam:D És annyi:D

Ja, és nem éheztem:DDD

26.L

2010. ápr. 21. 15:45
 5/10 A kérdező kommentje:

akkor ezt kipróbálom én is :Dköszi

most picit nehéz lesz leállni az édességgel.érettségizem és a stressztől mindig azt eszek :Dde majd utána :)))

2010. ápr. 21. 16:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Érettségi előtt ne a fogyókúrán járjon az eszed, hanem a tanuláson. Majd utána fogyózz.
2010. ápr. 21. 18:30
 7/10 A kérdező kommentje:
mind a kettőn:)
2010. ápr. 21. 21:35
 8/10 anonim válasza:
1het altt egy kilo
2010. ápr. 21. 22:35
 9/10 anonim ***** válasza:
na most ha szilveszterre nem sikerült lefogynod, miből gondolod, hogy most fog? pláne úgy, hogy az édességet nem lövöd ki, mert gyenge vagy és az érettségire fogod XD
2010. ápr. 22. 07:10
 10/10 anonim válasza:
hát én is szeretnék lefogyni tehát ezek nekem is hasznos válaszok voltak
2010. ápr. 22. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!