Hogyan tüntessem el a zsírpárnákat?
1.válaszoló mint mondtam nem szeretnék fogyni csak a zsírpárnákat szeretném eltüntetni mert engem az zavar,szó sem volt arról,hogy 20 kilós akarok lenni....
2.köszi a tanácsokat
egyébként az is segítene táplálkozás szempotjából,hogyha hanyagolnák ilyen kenyér,kifli,kalács és egyéb ilyen lisztes vackokat?És nyárig el lehetne tüntetni vagy ahhoz már rég el kelett volna kezdenem vele valamit?
Szerintem most se vagy zsíros, csak állatira izomtalan.
120-150 gramm szénhidrát. (rizs, tk kenyér, tk tészta, zabpehely)
60-70 gramm fehérje (sovány húsok, hal, tojás, túró, ESETLEG protein tápkieg.)
És heti 4x erősíts, tornázz.
Ezzel formálhatod a meglévő izmaid, és egy idő után szedhetsz is magadra.
Akkor sokkal jobban kifeszít majd az izmod, és nem fog úgy kinézni, mint ha párnácskáid lennének.
hát az igaz,hogy nem vagyok valami izmos de nemtudom én akkor is úgy látom mintha zsírpárnáim lennének meg a fenekemen is vannak azok a csíkok ,srtiák vagy hogy hívják.... am köszi a tanácsot remélem beválik :)
de akkor most a kardiot feleslegesen csinálom?az nem fog segíteni eltüntetni semmit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!