Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire hatékony a helyben...

Hosszúhajú kérdése:

Mennyire hatékony a helyben futás?

Figyelt kérdés
Nagyon nem szeretem a hideget, nekem már az ősz is jéghideg, egy 5 kilót viszont úgy ledobnék. Konditermet nem akarok, kint hideg van. Pár napja helyben futok kb egy órát/nap. Igazából egy picit mindig haladok, nem teljesen egy helyben teperek, jó párszor körbe is járom a lakást olyan csiga lassan, de elég tempós ütemben. Jól ki is fáradok, verejtékezik a homlokom, de bevallom nagyon tetszik. Próbálta már valaki? Mennyire volt hatékony?

2014. jan. 6. 10:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
semmi baj vele,ez is egy testmozgás,és hatékony is,
2014. jan. 6. 10:29
 2/27 anonim ***** válasza:
0%

Nincs hatékonysága.

A táplálkozásodon múlik az elhízás/fogyás, a helyben futás nem értelmes edzés, hanem időpocsékolás. Szinte csak hasznosabb elfoglaltságot találhatnál .. :)

2014. jan. 6. 11:24
 3/27 anonim ***** válasza:
61%
Egészségesnek egészséges, de fogyni úgy fogsz, ha diétázol is.
2014. jan. 6. 11:52
 4/27 anonim ***** válasza:
8%

Egészséges? Pont káros lehet ez a fajta rázkódás. Miben lenne egészséges? Még az idejét is hülyeségre 'költi' ahelyett, hogy normális módon gyakoraltozná a testét. Mármint edzene, fejlesztené magát..

Annyira máshogy tudnak gondolkodni emberek :)

Gondolom nem baj, végül is :)

2014. jan. 6. 12:15
 5/27 anonim ***** válasza:
94%

"A táplálkozásodon múlik az elhízás/fogyás"

Ha nem értesz hozzá ne írj.

Igen,a táplálkozás is fontos,de testmozgás nélkül nem sokat ér,max pölltyedt lesz,később ha visszaáll a "normál" nem diétás ételekre csak még nagyobb lesz a súlya mint régen,zsírégetés nincs mozgás nélkül,bár gyanítom,hogy te vagy az a nagyokos aki egy régebbi kérdésnél leírta,hogy a mozgástól nem lehet fogyni:)

Ugyan úgy hatásos mintha a szabadban futnál,az egyik legjobb zsírégető mozgásforma amit az ember otthon végezhet.

2014. jan. 6. 13:18
 6/27 anonim ***** válasza:
2%

Az az egó, hallod :D

Én is pont ilyen voltam, aki nem ért hozzá az miért ír (hülyeségeket). És akkor most mindketten így viszonyolunk egymáshoz, na most akkor mi lesz? Szóljak be én is, Horej,he? :)

Vagy megfojtsuk egymást 1-1 kanál vízben? Figyelmeztetlek, önvédelmi szakember vagyok. Az önvédelem sejtet valamit arról, hogy a támadásról is van fogalmam. :D

Jaj, szóval mindenesetre nem én vagyok az, aki nem ért hozzá.

Akkor most leírok neked pár dolgot.. tudom, hogy úgysem fogod sem megtanulni, sem megérteni.. az én hibám nem az, hogy szerinted nincs igazam, hanem hogy most ezt a választ megírom..

Nincs zsírégető edzés. Ezt fogd fel kérlek. A zsírosodás egy betegség, kérlek ne terjessz kamu gyógymódokat (fogyimódszereket, zsírégető edzéseket) mert ezzel ártasz sok embernek. Ugye: ha nem értsz hozzá, ne írj (MERT ÁRTASZ VELE) ismerős?

"Igen,a táplálkozás is fontos,de testmozgás nélkül nem sokat ér"

Ez szép mondat lenne, ha értenél a testedzéshez. Hidd el, nem értesz így azzal dobálózni, hogy a táplálkozás testmozgás nélkül nem sokat ér.. ugyan már..

"később ha visszaáll a "normál" nem diétás ételekre "

1. nem kellenek kamu 'diétás' ételek, IGAZI ételek kellenek

2. ha visszaáll arra ami rossz, akkor meghal infarktusban. ha mozog akkor később, ha nem mozog akkor előbb.

"zsírégetés nincs mozgás nélkül"

De, van. Nem kezdem el magyarázni.. MINEK? Nem vagyok általános iskolás tanár, nem akarok az lenni.. mi a fenéért tanítsak én ennyire egyszerű, alap, evidens dolgokat amiket bármikor megtanulhatnak nélkülem is. Én sokkal komolyabb dolgokat szeretek tanítani, persze szeretetből, önzetlenül.. míg mások egyetemeken jó lóvéért hülyeségeket oktatnak. Azért.. rendben van a világ ez minden nap kiderül.

"Ugyan úgy hatásos mintha a szabadban futnál,az egyik legjobb zsírégető mozgásforma amit az ember otthon végezhet."

A szabadban futás annyira hatásos, hogy egyszerűen a "sz.ar" jelzővel illetem. Ócska, időpocsékolás, primitív edzés, káros, kevés előny ahhoz képest amennyi gond van vele, alacsony igényszint.. ezek jutnak eszembe róla.

Neked nincs jobb edzésről ötleted, ezt írd inkább és akkor az magánügy lesz, 7 milliárd ember tesz rá nagy ívben hogy te nem tudsz jobb (otthoni) edzést a helyben futásnál vagy jobb edzést a kocogásnál.. sok ember szenved, bajuk van.. ez a Te problémád, és nem éppen elsődleges a világ szempontjából.

Ha akarnál, találnál jobb edzéseket.. de ha pont a te tudásod szűk ebben, akkor miért Te írsz választ, és miért nekem írod, hogy ha nem értek hozzá ne írjak?

2014. jan. 6. 13:52
 7/27 anonim ***** válasza:
91%
Mert nem értesz hozzá. Nem hiába pontoznak le mindenhol.
2014. jan. 6. 17:49
 8/27 anonim ***** válasza:
75%
Én a tornázást sokkal előbbre tartom, ha már benti elfoglaltság kell. Kis haszsírégetés, fenéktorna, pilates, aerobic többet ér egy óra pattogásnál.
2014. jan. 6. 18:38
 9/27 anonim ***** válasza:
0%

Mindenkit lepontoznak, de a pontozók hülyék, inkompetensek. Ha orvosok pontoznának, azok is idióták sok témához.

Tehát a pontozás értelmetlen.

Én viszont értek a témához. :)

Tápi.

2014. jan. 6. 23:45
 10/27 anonim válasza:
100%

" Még az idejét is hülyeségre 'költi' ahelyett, hogy normális módon gyakoraltozná a testét. "

na,azért ezt elég nagy marhaságnak tartom!:) A megfogalmazásról meg ne is beszéljünk :D

és,miért is hulyeség???:)

Lehet,hogy a helyben futás nem hoz olyan látványos és gyors eredményt,mintha utcán vagy padon futnánk nap mint nap, de azért a mozgás,az mégis csak mozgás! Sokan vannak akik nem tudják megoldani az esti/reggeli "utcai" futásukat,én is kozéjuk tartozom, nekem sem áll módomban kint futni.

De az biztos,hogy van értelme minden otthoni mozgolódásnak:)! Az egyetlen kérdés az,hogy mit akar és mennyi idő alatt elérni az ember..

Mert mozogni jo,és sosem "hülyeség"! ;)

2015. márc. 10. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!