Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1. Nem vagyok éhes. Miért van...

1. Nem vagyok éhes. Miért van ez? 2. Fogyókúrához ez jó módszer?

Figyelt kérdés

1. Azt vettem észre, hogy kb 3-4 napja nmvagyok éhes. Nem fogyózom, se semmi.. Reggel eszemvalamit és egész nap kibírom. Ha eszek akkor is csak azért hogy nehogy este 9 kor jöjjön rám. Ma viszont a reggelin kívül(9 óra) semmit nemettem és semmi éhség. Miért van ez? [ egy hete beteg vagyok. de nem ágybadöngölő étvágyat nem kívánó.. ]

2. Fogyni viszont szeretnék. Ezt az alkalmat lehet kikéne használnom? Illetve egy kérdésem lenne még, hogy mivel iskolába járok, muszáj ennem.. 5 kor kelek. 5 re érek haza. ezalatt 2 szendvicset eszek.+ 1 liter főtt tea. ez sok?

+ ha hazaérek főtt kaja.

csökkenteni nemnagyon tudom. de régebben többet ettem. Ezzel a módszerrel szerintetek fogyhatok? hogy ezen kívülmás nemeszek? ha igen kb mennyi idő alatt?

Köszönöm a válaszokat.

2009. nov. 29. 17:35
 1/4 anonim válasza:

Szerintem így fogyhatsz, csak az a veszélye hogy a dupláját vissza szedheted ha újra"normálisan" étkezel.

Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget és ha lehet akkor a tea helyett inkább ásványvizet igyál.Hogy miért nincs étvágyad az annak is betudható hogy beteg vagy.

De szerintem semmiképpen ne csökkentsd, mert így sem sok amit megeszel.Igaz az is fontos hogy jelenleg hány kiló, hány centi, és hány éves vagy.

2009. nov. 29. 20:10
 2/4 A kérdező kommentje:

16/L

160centi

57kg

Köszönöm a választ:)

2009. nov. 29. 20:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen időszakom, és én is kihasználtam, aztán átfordultam belőle anorexiába. Nagyon vigyázz, mert nem könnyű kijönni belőle, és hosszú távon én is visszaszedtem mindent.
2009. nov. 30. 02:49
 4/4 anonim válasza:

Szia! 1-es válaszoló vagyok és itt vagyok ismét. Ma megkerestem neked egy testtömeg indexet és nagyon jó eredményt írt. Ezt ide be is másolom neked:

Kedves Hölgyem!

Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexű emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggő krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.

A legtöbb hölgynek ilyen idősen még normális a súlya, ám ez az évek előrehaladtával sajnos romlik. Ha sportol valamit, ne hagyja abba, ha pedig még nem tette volna, a legjobb időben van, hogy elkezdjen valamilyen rendszeres, egészséges mozgásformát!

Remélem segíthettem! :)

2009. nov. 30. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!