Tudnátok hatásos nagy (min.30kg) súly csökkentéshez hatásos diétát, mozgásformát ajánlani?
Segítségeteket szeretném kérni..nem nagyon diétáztam sose és "tuti" megoldást szeretnék találni hogy egészséges lehessek.
21 éves nő vagyok, bár mindig örökmozgó voltam, hirtelen felszaladtak a kilók. (nem,nem kamu hormon bajok voltak,nem kifogás a hízásra, sajnos valós, de talán ez a történet szempontjából lényegtelen,az a lényeg, hogy változtatni szeretnék )
Bevállt életvitel módosítás érdekelne, nem csodabogyók.
169 cm-hez 100 kilót nyomok, így elsőre 30kilót szeretnék leadni.Eliptikustrénert veszek a napokban, azzal már sikerült egyszer 80kilóra lefogynom, csak egy besett utan visszajöttek a kilók.Tudnátok ajánlani bármit, ami bevált?
Köszönöm szépen!
Nekem az egészséges táplálkozás és a sok sport jött be. 102 kg voltam a 163 cm-emhez, fél év alatt 25 kg-t fogytam, csak én 22 éves voltam :) Sok sikert :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!