Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit lehet csinálni?...

Zolush kérdése:

Ilyenkor mit lehet csinálni? Gyors válaszokat várok

Figyelt kérdés
Este van éhes vagyok de diétázom és már elmúlt hat ..ilyenkor mit lehet még enni ???
2014. jan. 4. 20:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Hust, halat, tojàst zöldséggel. De tùrò lenne a legjobb, csak az nem biztos h van otthon.
2014. jan. 4. 20:49
 2/8 anonim válasza:
Egy kis disznótoros nem árt égjen a zsír=)
2014. jan. 4. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja és. A hat utan nem evés baromsàg
2014. jan. 4. 20:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Túrót utálom egyszer túl sokat ettem belőle és áááách.. undi....a disznótoros is fujjjj :D:D:D:D van itthon uborka meg paprika de ilyenkor mar nem nagyon akarok enni semmit ..esetleg alma ????
2014. jan. 4. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne almát! inkább nézz utána egy egészségesebb fogyókúrának. Az este hat után nem evés, vagy pedig a kilenc órakor alma evés nem éppen jó. Uborkát egyél akkor, de akkor sem lesz semmi ha eszel mellé fehérjét.
2014. jan. 4. 20:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy pohár vizet, minden alkalommal, amikor éhes vagy. Ha meleg gyümölcsteát iszol (édesítés nélkül) az még jobb.
2014. jan. 4. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne b.u.z.i.skodj,hanem edd meg a túrót! :-)
2014. jan. 4. 22:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Én rántottát ennék zöldséggel vagy amihez kedvem van. Nyers zöldséget és gyümölcsöt éjfél után szoktam ilyen esetben (nem nehéz őket megemészteni és fantasztikusan esnek, komolyabb ételt már nem eszem olyankor, de éhesen se fekszem le), bár az éjjeli evést igyekszem elkerülni, elég nagy sikerrel, direkt 10-kor vacsorázom. Speciel én igen későn fekszem.

A vacsorát tedd olyan időpontra s legyen akkora a mennyiség, hogy ne éhezz meg aznap...

2014. jan. 4. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!