Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megállt a fogyásom! Mit kell...

Megállt a fogyásom! Mit kell ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
Lefogytam eddig 13 kilót, de most megállt. Nem változtattam semmit. Rendesen étkezem és tekerem a szobakerékpárt, nem minden nap de 1 héten legalább 5-ször 30 km. Változtasak a mozgáson? Tornázással megindulna újra? Még 8 kilótól kéne megszabadulnom.
2009. okt. 29. 18:30
 1/6 anonim válasza:
100%
Nem megállt, csak az izmaid kezdenek megerősödni. És az izom súlyosabb mint a zsír. Tehát most nem kilóba kellene mérned magad, hanem centikben. :)
2009. okt. 29. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Folytasd, csak folytasd. előbb leugrott a viz, ami sok súlyban, és most jön igazán a zsír. Az a legnehezebben lemenő.

Folytasd a tornát az edzést és kitartás, ez nehezebb lesz, de ez már a hájacska ami leugrál :)

2009. okt. 29. 19:11
 3/6 igabcsy ***** válasza:
100%

Én csak annyit tudok mondani, hogy KITARTÁS !!!!

Én 18 kg-tól szabadultam meg, amikor megállt a fogyásom. 7 hétig nem fogytam semmit, pedig ugyanúgy csináltam mindent. A nyolcadik héten indult meg újból.

Egyszer azt is olvastam, hogy fogyáskor nehezebben indul meg a súly lefelé annál a kilónál, ahol előtte hosszabb ideig is tartottad a súlyodat. Nálam ez teljesen igaz.

Abban a 7 hétben 79-80 kg voltam, és valamikor a 90-es évek második felében nagyon sokáig ezen a súlyon stagnáltam.

Tudom, hogy nagyon nehéz kibírni, de ne add fel, tarts ki, folytasd azt az életmódot amit előtte, mozogj ugyan annyit és egyél ugyanúgy. Tuti meg fog indulni megint lefelé.

Persze fokozhatod a mozgást, de szerintem csak akkor érdemes, ha örömödet leled benne.

Az ételről pedig ne mondj le egy szint alá, mert lelassul az anyagcseréd, és akkor tényleg felborítasz mindent amit eddig felépítettél.

2009. okt. 29. 19:14
 4/6 igabcsy ***** válasza:
100%
19:11 Azért ne mondd már, hogy az a 13 kg mind víz volt!! Az elég durva volna.
2009. okt. 29. 19:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Most kell igazan kitartonak lenni, hidd el lemegy a tobbi is! Amugy gratula a tobbi mar lement kiloho! Hogyan fogyozol?
2009. okt. 29. 19:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, akkor várok türelmesen és nem adom fel, mert nem dobom el azt, amít eddig elértem.

Az utolsó válaszolónak!

www.konnyenfogyok.hu

Itt találtam minta étrendeket és kipróbáltam. Első héten nehéz volt de megszoktam, hogy kevesebbet eszek és rendszeresen, mert azelőtt össze vissza, mikor mit.

2009. okt. 29. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!