Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az izomlaz karos is lehet?

Az izomlaz karos is lehet?

Figyelt kérdés

Szeretnek formaba jonni, es fogyni is egy kicsit nyarig mindennap csinalni akarom azt az 1 oras torna dvd-t.

Eddig ketszer csinaltam tegnap elott kezdtem el es eszem agaban sincs abba hagyni mert maris jobb tole a kozerzetem.

Csak egy gaz van akkora izomlazam van az egesz testemben hogy az mar rohejes, lepcsok gondot okoznak, az ules, a tusszentes es ha elejtek valamit nehezen birom felvenni.

De ez felolem okes, nem erdekel, gondolom ez ezzel jar,

csakhogy olvastam egy par helyen hogy az IZOMLAZ veszelyes is tud lenni ha nem pihenteted es hogy NEM SZABAD RADOLGOZNI!

Ha folyton pihentetnem akkor soha nem jonnek formaba. altalaban midnig 3 nap kell hogy teljesen elmujjon en annyit nem tudok varni az edzesekkel :(

Van valami tanacs hogy most akkor mi is van?

Pihentetni vagy se?

Hogy jojjek akkor igy formaba?

2014. jan. 4. 07:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De ha majd csinálni fogod egy ideje, és edzett leszel, akkor nem lesz izomlázad ám.
2014. jan. 23. 10:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát pedig a személyi edző is megmondta, az izomláz a fejlődés jele. + most olvastam Schwarzenegger könyvében is. Na ha valaki tudja, akkor ő biztos.

Egyébként ha brutális izomlázad van, azt pihentetni kell.

2014. jan. 23. 16:34
 13/13 A kérdező kommentje:
hat eleg brutalis volt mert mondom meg a tusszentes is gondot okozott azota mindennap csinalom es mar egyaltalan nincs izomlazam sot minden gyakorlat konnyebben megy mar mar meg se erzem.
2014. febr. 2. 05:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!