Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék tanácsot kérni!?...

Szeretnék tanácsot kérni!? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Nos, ugyebár jön a karácsony, és én hazamegyek a szüleimhez és hát enni kell, nincs mese. Mit tudnék tenni, hogy ez alatt a 25 nap alatt kb:5kg-t fogyjak? Nem eszem sokat 1 nap (gyümölcslé+alma+mandarin vagy joghurt). Mindennap sokat mozgok, sétálok a suliba busz helyett, lépcsőzöm. De már előre pánikolok a "nagy zabálástól". Nálunk nem működik az, hogy "mértékkel", mert a szüleim szó szerint tömnek! Nem engedik, hogy ne egyek meg valamit, mert szerintük túl sovány vagyok. (176cm és 58kg). És ez lesz otthon 3 napig. Itt magányomban csak el tudom bliccelni pl:a reggelit/ebédet, de otthon naponta legalább 2*ennem kell. Persze tornázom is ha van időm (pilates), de attól még félek.

Bocsánat, hogy ilyen hosszú voltam, de szükségem van tanácsra, a -5kg-hoz.

Köszönöm!!!

2009. nov. 29. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom hányéves vagy,de a magasságodhoz a sulyod kevés.

Szerintem baj van veled a fejecskédben.

A testtömeb index alapján már most kevesebb vagy a normálisnál.

Hová akarsz még fogyni.

Az étkezésedet látva,ha mindig csak ennyit eszel,Te ANOREXIÁS vagy.

Ez egy nagyon alattomos betegség,bele is lehet halni.

Kapj a fejedhez,és menj szakemberhez,és ne FOGYÓZZ!!!!!!!!!!!!

2009. nov. 29. 11:59
 2/5 anonim ***** válasza:
nyugodj meg,nem 3 nap alatt fogsz meghízni
2009. nov. 29. 12:19
 3/5 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok.
2009. nov. 29. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok.A BMI szerint is alacsonyabb a súlyod a normálisnál,a koodhoz viszonyítva.Ne FOGYÓZZ!!!!!!!!!
2009. nov. 29. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:
*korodhoz
2009. nov. 29. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!