Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan, akinek 40-hez...

Van itt olyan, akinek 40-hez közel sikerült jelentős 20-30-40 kg túlsúlytól megszabadulnia?

Figyelt kérdés
Bármilyen tapasztalat érdekelne! Persze más hozzáértő hozzászólásoknak is örülnék! Nem tudom hogy álljak neki és hogy tartsak ki. De félek, hogy ha így folytatom, akkor idő előtt meghalok és nem látom majd felnőni a gyermekeimet.
2013. dec. 27. 19:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Egyszer már leadtam nagyon gyorsan, egy hónap alatt 4 kilót, de keményen megküzdöttem érte, komoly diétát tartottam, persze ettől hisztérika lettem, mert nem bírom az önsanyargatást. Majd amint befejeztem a diétát, a duplája csusszant vissza.

Utána változtattam meg az étrendemet.

Mozogni nem nagyon tudtam, mert reggel elrohantam a gyerekekkel a suliba, 8 órás ülőmunka, rohanás a gyerekekért majd este házimunka, lecke, éjjel meg már nem volt kedvem tornázgatni. Így csak az maradt, hogy amikor lehetett inkább gyalogoltam. Pár megállóra nem szálltam fel a buszra, vagy előbb szálltam le/később szálltam fel. Bár ez se volt sok, de mégis valami.

Mivel hosszabb távon nem tudok semmit megvonni magamtól, mindent ettem, de mértékkel. Amit tudtam, lecseréltem egészségesebbre. A rántott hús helyett roston sült szeletet, abból is kisebbet ettem, a köretnél a hasábburgonya helyett vegyesen kértem, pl. fele saláta. Csokit is ettem, de 1-1 kockát. Nyáron a nagy adag tejszínes fagylaltok helyett ettem 1 gombócot, vagy esetleg citromot a csoki vagy vanília helyett.

Viszont amit sokkal szigorúbban vettem, azok az üdítők. Semmi dobozos, szénsavas, light meg semmiképp. Csak vizet ittam, vagy cukor nélkül tisztító teát. Illetve egy-egy alkalommal ha nagyon kívántam megittam egy kólát, egy pohár bort, de tényleg nagyon ritkán.

A 15 kiló nagyon lassan ment le, egy év alatt, de az tartósan, mivel nem tértem vissza a zabáláshoz. Közben megszoktam, hogy odafigyelve eszek, de néha mértékkel "bűnözök", ezért elviselhető. 42-es méretet hordtam, most 36-ost.

2013. dec. 28. 01:18
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. dec. 30. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!