Hogyan fogyhatnék éhezés nélkül?
Én 170cm magas vagyok és 72 kg. Szeretnék kb.5-10 kg fogyni.Járok tornára,de sajnos egy héten csak 1x tudok elmenni. És hát látszik hg van rajtam felesleg. Próbáltam már diétázni,de mindig visszajöttek a kilók. :S Légyszíves segítsetek.(has,comb,fenék)
Köszönöm.
Egyszerű a dolog.
Vagy kevesebb kalóriát kell bevinni. (Válogatott ételek)
Vagy többet kell elégetni (Több mozgás)
Egyél többször keveset, hagyd a cukros italokat, és hanyagold a kenyeret.
Lift helyett, lépcsőt használd, busz helyett sétát, autó helyett a bicajt.
Ha nem váltasz életmódot, akár mennyit is fogysz, vissza hízol, be kell állni egy fenntartható, neked is megfelelő életmódra.
Hirtelen nem jut eszembe a pasi neve...... (A marsi Anikó férje)
Na szóval ő nyilatkozott egyszer a TV-ben, hogy Ő is duci tini volt és a pattogatott kukoricával tudott lefogyni. Végül is lehet benne valami, mert ha megeszel egy fél zacskóval akkor tökre eltelít, kalóriában meg nem sok....
Vegyél étvágycsökkentő italport (többfélét árulnak)...
Ezzel 1-2 főétkezést lehet pótolni, adagonként 100 kalória, minden szükséges vitamint tartalmaz, sőt még zsírégető is van benne. :D
Eltelíti a gyomrod, tehát megszűnik az éhségérzet, sőt az édesség utáni vágyat is megszünteti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!