Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék éhezés nélkül?

Hogyan fogyhatnék éhezés nélkül?

Figyelt kérdés

Én 170cm magas vagyok és 72 kg. Szeretnék kb.5-10 kg fogyni.Járok tornára,de sajnos egy héten csak 1x tudok elmenni. És hát látszik hg van rajtam felesleg. Próbáltam már diétázni,de mindig visszajöttek a kilók. :S Légyszíves segítsetek.(has,comb,fenék)

Köszönöm.

2009. nov. 24. 22:10
 1/10 anonim válasza:
Próbáld meg azt, hogy nem eszel cukrot és fehérlisztet, valamint este már ne nagyon egyél, csak könnyű ételeket.
2009. nov. 24. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű a dolog.

Vagy kevesebb kalóriát kell bevinni. (Válogatott ételek)

Vagy többet kell elégetni (Több mozgás)

Egyél többször keveset, hagyd a cukros italokat, és hanyagold a kenyeret.

Lift helyett, lépcsőt használd, busz helyett sétát, autó helyett a bicajt.

Ha nem váltasz életmódot, akár mennyit is fogysz, vissza hízol, be kell állni egy fenntartható, neked is megfelelő életmódra.

2009. nov. 24. 22:18
 3/10 anonim válasza:
Este már ne egyél mást csak gyümölcsöt! Hidd el, látványos lesz! Kitisztulnak éjszaka a méreganyagok, salakanyagok, távozik a fölös víz, és a zsír is! Amíg alszol nem az emésztésre, hanem a tisztulásra fordíthatja energiáit a szervezeted!
2009. nov. 24. 22:31
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

Hirtelen nem jut eszembe a pasi neve...... (A marsi Anikó férje)

Na szóval ő nyilatkozott egyszer a TV-ben, hogy Ő is duci tini volt és a pattogatott kukoricával tudott lefogyni. Végül is lehet benne valami, mert ha megeszel egy fél zacskóval akkor tökre eltelít, kalóriában meg nem sok....

2009. nov. 24. 22:44
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Van egy tuti fogyókúra!A szétválasztó diéta.90napig tart.Első nap a fehérje nap,második a keményítő nap a 3.a szénhidrátnap és legvégül a gyümölcsnap.A www.mindmegette.hu oldalon foglalkoznak ezzel a diétával.Nekem bejött és a barátnőmnek is.Sok sikert!
2009. nov. 24. 22:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Fuss!
2009. nov. 25. 00:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél étvágycsökkentő italport (többfélét árulnak)...

Ezzel 1-2 főétkezést lehet pótolni, adagonként 100 kalória, minden szükséges vitamint tartalmaz, sőt még zsírégető is van benne. :D

Eltelíti a gyomrod, tehát megszűnik az éhségérzet, sőt az édesség utáni vágyat is megszünteti!

[link]

2009. nov. 25. 01:39
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Remélem sikerül.
2009. nov. 25. 07:24
 9/10 A kérdező kommentje:
10.25- nagyon vicces.
2009. nov. 26. 07:26
 10/10 anonim válasza:
Csak tornával fogsz tudni leadni, ha enni szeretsz. Vegyél egy DVD-t otthonra. Olcsóbb és akkor tornázol amikor akarsz!
2009. nov. 26. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!