ÍR valaki egy 5-6 kilos fogyashoz étrendet? 2-3 hét alatt kéne lemennie. Barmire képes vagyok jöhetnek!
reggeli+ebéd+vacsora: brokkoli + natúr csirke (fűszerek mehetnek rá) + még zöldség (normális adagokat ehetsz)
ha napközben éhes vagy: alma (2-nél ne többet 1 nap)
reggeli még opcionálisan nekem szokott lenni valami tojásos kaja (rántotta,tükörtojás) sajttal és felvágottal + vmi zöldséggel
ha edzel vagy mozogsz hosszabban akkor az edzés utáni kajába mehet barnarizs
heti 1 nap csalónapot szoktam hagyni, ahol minden megengedett, a mennyiségre azért figyelve.
1. Semmi paramétert nem adtál meg.
2. Szerinted a személyi edzők,táplálkozási szakemberek miből élnek? Hogy ingyen étrendet írnak akárkinek?
Ha nem vagy képbe a dolgokról és/vagy nem veszed a fáradságot,hogy az internetről kikeresd a számodra hasznos infókat,akkor egy hozáértőt kell keresned! Az viszont pénzbe kerűl,de legalább nem csinálsz valami extrém hülyeséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!