Hogyan fogyjak?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyit kellene leadnom,és hogyan fogyjak?
17/L/155/60
2013. dec. 14. 17:47
1/2 anonim válasza:
Így látatlanba csak adatok alapján nem tudom megmondani hány kiló felesleged van, mert nem tudom ebből mennyi az izom és mi a zsír, de tanácsot tudok adni, azt ami nekem bevált. Heti 3-4-szer kb. 1 óra sport (lehet bármi ami örömet okoz neked). Sokan mondják, hogy napi 5-ször kell enni keveset, sok ismerősöm ezt csinálja és bevált nekik, de én a munkám miatt nem tudok ennyiszer enni, szóval én 3-szor eszem. Reggelire tojás, sonka, de van, hogy csak egy nagy bögre tejeskávé (sovány tejből). Délbe valami főtt, grillezett, sült husi zöldségekkel, esetleg virsli.Vacsira fehérjét szoktam: túró (fahéjjal bekeverve imádom) kefír, natúr joghurt és hasonlók, esetleg az ebéd maradéka. Nekem ez bevált, így nem szenvedek hiányt semmiben. Remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van nyugodtan írhatsz privátba is :)
2/2 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok... amúgy 22 éves lány vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!