Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tudnék vékonyítani a...

Hogy tudnék vékonyítani a vádlimon és a combomon?

Figyelt kérdés
Vastagabb a vádlim mint a legkövérebb fiú osztálytársamnak, csízmát is alig találtam mert egyiket sem tudtam felhúzni... Tudnátok valamit ajánlani?

2013. dec. 11. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Le kell fogyni
2013. dec. 11. 14:15
 2/8 A kérdező kommentje:
épp azért akorom hogy vékonyabb legyen mert én vékony vagyok csak a lábaim nem... és elég furán nézek ki...
2013. dec. 11. 14:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Nincs helyi fogyás.Vagy mindenhonnan fogysz,vagy sehonnan.
2013. dec. 11. 14:52
 4/8 pityubá' válasza:
36%
Bicskával azonnali vékonyítást érhetsz el.
2013. dec. 11. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindig is ilyen volt? Mert akkor lehet, hogy genetika. Ha az, azzal nincs mit tenni, el kell fogadni. Az enyém is ilyen, eddig életemben talán 2 csizmát találtam, ami feljött rá. A dolog iróniája, hogy a családban a férfiaknak szép, vékony vádlijuk van, míg nekem, anyukámnak és nagymamámnak meg olyan, mint egy husáng.
2013. dec. 11. 15:18
 6/8 egytizenhétéveslány válasza:
Fussál, végezz guggolásokat, kitöréseket. Egy bizonyos idő után biztosan látszódni fog az eredmény... :)
2013. dec. 11. 15:20
 7/8 Makoscsiga ***** válasza:

"Fussál, végezz guggolásokat, kitöréseket. Egy bizonyos idő után biztosan látszódni fog az eredmény... :)"

Vagy küzdősportoljon, esetleg tájcsi.... és ha tejet iszik, akkor azonnal meghal. :D

2013. dec. 11. 17:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) sokat segített
2013. dec. 11. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!