Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így fogyni fogok?

Rouge kérdése:

Így fogyni fogok?

Figyelt kérdés
Két hete minden reggel egy órát crosstrainerezek, emelkedőre állítva. Előtte 5 körben csinálok karra súlyzós edzést, és 5ször 15 gugolást. Az étrendemen nem sokat változtattam. Inkább az adagot csökkentettem. Változatosan eszem, gyümölcs és zöldség is van benne, viszont, diétàzni nem szeretnék. A kérdés, hogy igy látszani fog mondjuk egy hónap utàn az edzés? Olyan 5 kiló felesleg van rajtam, szóval nem annyira vészes, csak magamért csinálom. Köszönöm a vàlaszokat! :)

2013. dec. 9. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
A kaja talán még többet is számít mint maga az edzés, de legalább ugyan annyira...sztem ne tegyél a teában a cukrot, feleannyi csoki, kicsit több gyümölcs, stb...1 hónap után még nem lennék biztos h látható lesz
2013. dec. 9. 23:36
 2/5 anonim ***** válasza:
A fogyás 70-80%-ban az étrenden múlik! Csülökpörköltön meg vajas zsömlés szendvicsen soha nem fogsz lefogyni.
2013. dec. 10. 01:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy sok múlik a kaján, viszont nem eszek mindenfélét össze. Csak csirkehúst minden formàban, rozskenyeret, vagy magvas kenyeret, ezt is általában csak reggel, és barna cukrot, ami szintén csak a reggeli kàvéhoz, mert a teát ízesítés nélkül iszom. De ha ugy van megeszek egy bolonyais tésztát, vagy egy kis csokit, de abbol is próbálok keserűt enni. Sok zöldséglevest eszek, kókuszzsírral főzök. A vízfogyasztásom, nem valami jó, ezzel tisztában vagyok, sajnos elég keveset iszok, de próbálok odafigyelni erre is.
2013. dec. 10. 09:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát akkor meg az alapokkal tisztában vagy ha eljutottál addig, hogy pl. kókuszzsír.... :)

Nem tudom mi az az "5 körben csinálok karra súlyzós edzést", de én 1h crosstrainer után tuti nem csinálnék súlyzós edzést! És főleg nem edzenék minden nap karra - ha ez azt jelenti.

Akkor már reggel éhgyomorra crosstrainer és este súlyzós edzés.

2013. dec. 10. 10:23
 5/5 A kérdező kommentje:
Az 5 kör az azt jelenti hogy harminc-harminc súlyzós(2kiló) emelgetés, utána 15 gugolás, és ezt 5szor egymás után, kis szünetekkel. Crosstrainer előtt szoktam. Miért nem jó egymás után? Most gondolkodom, hogy esténként csinálok egy Béres Alexandra 40 perces edzést is. Amugy egy héten kétszer tartok pihenőnapot. Edzés mellett jógázom is. Köszi a válaszokat, és a tanácsokat :)
2013. dec. 10. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!