Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A víztől hízhatok?

A víztől hízhatok?

Figyelt kérdés
2013. dec. 5. 20:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Érdekes "számolási"-mód.

Ne lepődj meg, ha majd más kérdésnél tapasztalod, hogy rajtad kívül MINDENKI a válasz bal alsó sarkában lévő sorszám alapján hivatkozik a válaszokra!

2013. dec. 6. 17:44
 12/15 anonim ***** válasza:
49%

Az én értelmi szintem? (Az 5-ös vagyok SORSZÁM szerint.)

Bakker te kérdezel teljesen idióta dolgokat!

A víztől hízni... Anyám borogass.

Épeszű ember nem égeti magát ilyen kérdésekkel, inkább ezen gondolkodj el!

2013. dec. 6. 23:31
 13/15 anonim ***** válasza:
# 13 Nálam is szarul jeleníti meg... Hol a 4., hol az 5. válasz a vízbe fúlós. Valami gubanc lesz a gyakorival sztem.
2013. dec. 7. 07:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Hirtelen hogy kinyílt mindenkinek a szája ,csak így tovább, valakinek még feldobja az estéjét ha valami olyan dolgot ír amiben a másiknak szól be?Feltettem egy kérdést , miért kell minősíteni leszólni? Ha nem tetszik menj tovább :)
2013. dec. 8. 19:05
 15/15 anonim válasza:
Igen, a víztől lehet hízni! Keress fel egy szakembert, aki ezt tanúsítja is! :) Itt pedig nem szabad hallgatni senki olyanra ,aki nem ért hozzá. Márpedig a többség csak beszél a levegőbe! :)
2020. nov. 25. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!