Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kell fogynom?

Laura012 kérdése:

Mennyit kell fogynom?

Figyelt kérdés
165cm vagyok 13 éves és 80kg. Segítsetek, hogy mit egyek és mennyit, torna gyakorlatokat tudnàtok nekem összeállítani? Ha pl. ebédre olyat eszek ami nem saláta hanem rendes étel de keveset eszek belőle az is jó? Reggel korán kelek és még nincs étvágyam ezért csak 10-kor eszek 1db zsemlét szalámival, sajtal, vajjal, uborkával és kb. 1-fél 2 körül szoktam ebédelni ritka amikor haza érek délre, uzsonnát nagy ritkán eszek az vagy gyümi vagy yoghurt, vacsira pedig yoghurtot eszek ha nem uzsonnázok ha pedig uzsonnázok akkor vacsit nem eszek. 1 héten 2x lovagolok 1 órát. A válaszokat előre is köszönöm!

2013. dec. 1. 20:29
 1/6 anonim válasza:
51%
A Lovaglás a lónak testmozgás, nem neked. Fussál minden nap öt kilométert, és lefogysz.
2013. dec. 1. 20:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem te még nem ültél lovon hisz akkor tudnád hogy hogy ellehet fáradni a lovaglásban is ha sováby valaki ha nem, de amúgy köszi!
2013. dec. 1. 20:34
 3/6 A kérdező kommentje:
*sovány
2013. dec. 1. 20:35
 4/6 anonim válasza:
53%
Elfáradni a Tv nézéstől is el lehet.
2013. dec. 1. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:
En is jarok lovagolni, valoban faraszt, megdolgoztatja a combot, a kart, a hatizmokat... Fogyast azonban ennyitol ne varj. Mikor 96 kilo voltam, akkor is heti 2x jartam lovagolni, megsem fogytam tole... Viszont a helyes taplalkozas segithet: a feherlisztes zsomlet lecserelhetned tk vagy rozsos zsemlere, a szalamit sonkara. Ebedre mehet egy keves adag a normal fott etelbol (azert lehetoleg kerd meg anyudat, h a tesztas eteleket mellozze, inkabb husit barnarizzsel vagy parolt zoldseggel, halat fozzon), uzsira jo szerintem a joghurt vagy 1 db gyumolcs (banan es szolo nem), vacsira viszont ne egy joghurtot egyel, mert az keves... vacsira inkabb: tojast, zoldseget, turot, sonkat/husit egyel!
2013. dec. 1. 21:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. dec. 1. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!