Amúgy sem voltam vékony, de mióta együtt vagyunk a pasimmal, még hájasabb lettem. Mostanra elegem lett a dologból és fogyni szeretbék. Mennyit kellene? ekkora vagyok:
Sajnos plusz nehézség a dologban, hogy a pasim örül, hogy híztam, és a szex is jobb lett, miután feljöttek a kilók. De már nagyon kövérnek látom magam, és szeretnék fogyni!
2013. nov. 26. 12:30
1/10 anonim válasza:
régi képet is tudsz mutatni?
hogy legyen mihez viszonyítani:)
2013. nov. 26. 12:31
2/10 anonim válasza:
mindenki mást fog mondani.
2013. nov. 26. 12:31
3/10 anonim válasza:
ne kilókba nézd hogy mennyit kellene, annyit fogyj ameddig nem leszel elégedett az eredménnyel :)
2013. nov. 26. 12:32
4/10 anonim válasza:
A pasid beteg.......minimum egy huszas jöhet!! A ruha nagyon szép!:)
2013. nov. 26. 12:32
5/10 anonim válasza:
-15 kg legalább.
2013. nov. 26. 12:33
6/10 anonim válasza:
Magasság és kiló ismerete nélkül csak tippelni lehet.
15-öt biztos.
2013. nov. 26. 12:37
7/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon túl sokat ne, mert még így is inkább nőies vagy, mint krumplis zsák. :) (szerintem is szexi vagy amúgy)
27/f
2013. nov. 26. 12:45
8/10 anonim válasza:
Egészséges táplálkozás mellett.. majd meglátod mennyit adsz le. Amennyit kell, mi nem tudjuk ez mennyi.
2013. nov. 26. 12:55
9/10 anonim válasza:
Hát szerintem mehet le bőven.
Ha téged zavar, akkor nehogy már a pasid miatt ne fogyj.
Azt hiszi ha hízol, akkor könnyebben tud megtartani..és ha esetleg nem tetszik neki, akkor ki lehet adni az útját, szerintem hamar találsz olyant, aki támogatna.:)
2013. nov. 26. 15:38
10/10 anonim válasza:
Nem fogsz nekem hinni, de szerintem csinos vagy. Ezt nem azért mondom, mert én kövérebb vagyok. Én 52 kiló vagyok, de szerintem csinos vagy. Főleg ha van hozzá kisugárzásod. Amúgy egy 10-est ha leadsz akkor látszik majd az igazi formád, szóval ha le kéne adni valamennyit végképp akkor annyit. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!