Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le lehet így fogyni 7 kilót?

Le lehet így fogyni 7 kilót?

Figyelt kérdés
Ha mostantól bevezetek egy rendes étkezést, de rendes ételekkel pl. ma egy szendvicset reggeliztem és ebédre és rendesen eszek amit a család, de vacsira már max. , ha nagyon éhes vagyok akkor egy gyümit és fél órát szobabicajozok és fél órát futok mindennap akkor egy idő után pl.1 év múlva leadhatok így 7 kilót ami meg is látszik?14/lány
2009. nov. 21. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy így sikerülhet a célod! A fő, hogy légy kitartó, és ne add fel! Szerintem még hamarabb is menni fog mint 1 év, mert én is hasonló módszerrel fogytam le annak idején 10 kilót 4 hónap alatt! Sok sikert és kitartást kívánok!
2009. nov. 21. 13:03
 2/5 anonim válasza:
100%
Igen,ha mozogsz ahogy leirtad es nem eszel este csak valami gyumolcst.Igen es talan hamarabb leadod mint egy ev.Sok sikert!
2009. nov. 21. 13:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
2009. nov. 21. 13:09
 4/5 anonim válasza:

hello, szia

Az étkezésedet nem kell drasztikusan megváltoztatni, elég csak a mennyiségeket lecsökkenteni és azért közvetlen lefekvés elött már ne egyél, inkább 2-3 órával elötte vacsizz. Az édességeket és a cukros ételeket száműznöd kellene, persze ha iszol egy kis üditőt vagy pl. teába teszel egy pár kávéskanál cukrot az még megengedett, csak táblaszám ne edd a csokit, vagy habzsold a cuki sütit. Ezenkivül egyél minél több gyümölcsöt és zöldséget még ha nem is szereted.

Ennyit az étkezésről.

A testmozgásnál pedig a rendszeresség a fontos nem szabad kihagyni egy napot sem, én napi egy órát elegendőnek tartok, de nagyon intenzív mozgásnak kell lennie, lényeg az hogy jól izzadj le a végére, de azért utána igyekezz pótolni a folyadékveszteséget.

Annyit fűznék hozzá, hogy én fiú voltam és ezzel a módszerrel 2,5-3 hónap alatt fogytam kb.9-10 kilót, bár igaz, hogy május végén kezdtem és a nagy melegekben, azért mozgás nélkül is többet izzad az ember.

Sok sikert, szia.

2009. nov. 21. 14:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi,annyi szerencsém van,hogy utálom az üdítőket szinte csak vizet iszok:)
2009. nov. 21. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!