Hogy számoljam ki az adagokat, ha nincs erre alkalmas konyhamérlegem?
Figyelt kérdés
Ha kiszámolom, hogy mennyi fehérjét, szénhidrátot és zsírt kell bevinnem egy nap, akkor azt tudom tartani? Nincs olyan konyhamérlegem, amivel le tudnám mérni az adagokat. De akkor hogy becsüljem meg?2013. nov. 29. 11:13
1/3 anonim válasza:
Esetleg vegyél, ezerötért már kapni.
2/3 anonim válasza:
A 100-asban kb. 1500-2000 Ft-ért már kapsz.
Másrészt egy kilós szeletelt kenyérből a legszélesebb szelet leginkább 8 dkg, a többit tudod ehhez saccolni.
Hentesnél ha veszek egy darab husit, rákérdezek, hogy pontosan hány deka volt, amikor itthon elszabom adagodra, akkor tudom, hogy adagonként kb. hány deka.
Ha veszel egy kiló lisztet, és nokedlit kavarsz, nézd meg, hogy a kiló lisztből kb. hanyadrész fogyott el. Én eleinte centivel, vonalzóval lemértem előtte is, utána is!
De ugyanígy tehetsz a rizzsel is%
Ha veszel 1 kg. krumplit, és látod, hogy kb. a felét pucoltad meg = 50 dkg.
Szóval így!
3/3 anonim válasza:
Matekozz, számolgass az iskolában, szerintem nem evés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!