Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 éves lány vagyok,168 cm,60...

14 éves lány vagyok,168 cm,60 kg. Ezzel az étrenddel mennyi idő múlva látszana meg a fogyás? (8 kg-t szeretnék fogyni)

Figyelt kérdés

Reggeli: 40 g zabpehely + 10g dio

Tizorai: "atkins zsemle" sonkaval, uborkaval

Ebed: 200 g csirkemell + parolt zoldsegek, 20 g barna rizs

Uzsonna: 100 g csirke, + parolt zoldsegek

Vacsora: egy doboz cottage cheese/125 g sovany turo

Heti 3 roplabdaedzesem van, illetve minden nap megcsinalnek 100 guggolast es a "8 perc durva has" c. videot, es amelyik nap nincs edzesen, a guggolas es video melle menne "wall sit" (magxarul nem tudom mi ez:D), kitores, stb...Mennyi ido utan lesz vajon valtozas? A fenekem fog fornalodni?

Ja es futni nem tudok mert csonthartys gyulladasom van/volt, fitnessteremre meg nincs penzem..De 3-4 het mulva is csak az eddigi egyharmadat (2 km, ami baromi keves..) szabad futnom. Raadasul a futocipom is rossz, na majd karacsonyra kerek valami jot es januartol megint jarok majd futni HA nem lesz nagyon hideg..vagyis inkabb csak februarban;)

2013. nov. 26. 15:42
 1/2 anonim ***** válasza:
61%

Ne akarj ilyen fiatalon ilyen sovány lenni, mert pár év múlva vissza fog ütni.

Jelenleg teljesen normális testsúlyod van. Ha nem tetszik az alakod akkor inkább mozogj valamit, de ne kezdj el fogyókúrázni.

2013. nov. 26. 16:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Igy isneleg sokat sportolok, a roplabdaedzesek, tesiorak...es mar kb 10 honapja futok:) es szeptemberben meg 55 kg voltan, azota ez eleg sok plusz kg, nem is erzem igy jol magam...:(
2013. nov. 26. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!