Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék zsírt égetni?

Hogyan tudnék zsírt égetni?

Figyelt kérdés

Már rengetegszer megpróbáltam,de hiába..

Volt mikor már tényleg azt hittem adtam le zsírból,mert annyira vékony voltam már,de mégse..Rájöttem,hogy nem a súly a lényeg..írnátok neked valami edzéstervet, esteleg étrendet hozzá? Suliba járok, 15:00-kor járok haza,szal. oylan valamit amit meg is tudok majd valósítani.Előre is köszönöm.

2013. nov. 26. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Ennyi információ nagyon kevés.

Korod, súly, magasság, nemed, stb.

2013. nov. 26. 13:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Jó,valamit biztos adtam le azért zsírból is,de inkább izomból vesztettem tömeget szerintem..Jah és szálkás szeretnék lenni,vagyis inkább ilyen szálkásító féle étrend legyen,HA LEHET! kÖSZI :p
2013. nov. 26. 13:05
 3/9 A kérdező kommentje:
18 éves,75 kg,magasság:177 cm
2013. nov. 26. 13:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Férfi
2013. nov. 26. 13:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Húst ettél, minden kenyérféle, tészta nélkül?

Se rizs, se tej se semmi töltelék kaja?

2013. nov. 26. 13:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

2,2-2,5g/kg fehérja/nap

1,8-2g/kg szénhidrát (CH)/nap

Vagyis ~170-180g fehérje és 140-150g CH naponta

A CH elosztva egyenlő arányban 4 felé (reggeli <7h>, tízórai <10h>, ebéd <12-13h>, uzsonna <15h>)

A fehérje egyenlően elosztva 6 felé (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora, lefekvés előtt)

CH: rizs, barnarizs, puffasztott rizs, reggel zabpehely

Fehérje: cs.mell, pulyka mell, marha, tengeri halak, túró

Ha van rá pénzed, akkor egy kis fehérjekészítmény jó lenne.

Ha van lehetőséged akkor edzőterem, ha nincs akkor naponta intervallumos futás (10 perc kocogás - ez a bemelegítés, utána 30sec sprint - ami a csövön kifér utána 60-90sec laza kocogás - ezt ismételd meg 10*, aztán megint 5-10 perc levezetés). Ez összesen fél óra és elég lesz.

Szintén ha van rá pénz, akkor edzés előtt fél órával 2000mg L-Carnitin.

Cukrot, csokit, tejet, gyümölcsöt, péksütit, tésztát, cukros üdítőket (gyümölcslé, kóla és társai) hanyagold.

Naponta 2,5-3l víz vagy zöld tea.

2013. nov. 26. 13:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,tényleg sokat segítetél! Még azt szeretném megtudni,hogyan mérjem le mennyi rajta a zsír/testzsír?
2013. nov. 26. 19:01
 8/9 A kérdező kommentje:
..és hogy 2014 nyaráig lehet-e tényleg fasza kis testem? :P
2013. nov. 26. 19:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Google.hu - rákeresel, hogy testzsírszázalék mérés és kidob egy rakás lehetőséget. Amúgy 2 van: vagy a hagyományos 'manuális', vagy digitális. De szerintem sokkal lényegesebb, hogy mi van a tükörben....

Hogy unalmas e?! Igen az. De sajnos ez ezzel jár. Mondjuk ha 177cm vagy és 75 kg akkor kétlem, hogy túl nagy problémák lehetnek. Vannak még opciók, de a rizs a legideálisabb CH forrás.

2013. nov. 26. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!