Hogyan tudnék zsírt égetni?
Már rengetegszer megpróbáltam,de hiába..
Volt mikor már tényleg azt hittem adtam le zsírból,mert annyira vékony voltam már,de mégse..Rájöttem,hogy nem a súly a lényeg..írnátok neked valami edzéstervet, esteleg étrendet hozzá? Suliba járok, 15:00-kor járok haza,szal. oylan valamit amit meg is tudok majd valósítani.Előre is köszönöm.
Ennyi információ nagyon kevés.
Korod, súly, magasság, nemed, stb.
Húst ettél, minden kenyérféle, tészta nélkül?
Se rizs, se tej se semmi töltelék kaja?
2,2-2,5g/kg fehérja/nap
1,8-2g/kg szénhidrát (CH)/nap
Vagyis ~170-180g fehérje és 140-150g CH naponta
A CH elosztva egyenlő arányban 4 felé (reggeli <7h>, tízórai <10h>, ebéd <12-13h>, uzsonna <15h>)
A fehérje egyenlően elosztva 6 felé (reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora, lefekvés előtt)
CH: rizs, barnarizs, puffasztott rizs, reggel zabpehely
Fehérje: cs.mell, pulyka mell, marha, tengeri halak, túró
Ha van rá pénzed, akkor egy kis fehérjekészítmény jó lenne.
Ha van lehetőséged akkor edzőterem, ha nincs akkor naponta intervallumos futás (10 perc kocogás - ez a bemelegítés, utána 30sec sprint - ami a csövön kifér utána 60-90sec laza kocogás - ezt ismételd meg 10*, aztán megint 5-10 perc levezetés). Ez összesen fél óra és elég lesz.
Szintén ha van rá pénz, akkor edzés előtt fél órával 2000mg L-Carnitin.
Cukrot, csokit, tejet, gyümölcsöt, péksütit, tésztát, cukros üdítőket (gyümölcslé, kóla és társai) hanyagold.
Naponta 2,5-3l víz vagy zöld tea.
Google.hu - rákeresel, hogy testzsírszázalék mérés és kidob egy rakás lehetőséget. Amúgy 2 van: vagy a hagyományos 'manuális', vagy digitális. De szerintem sokkal lényegesebb, hogy mi van a tükörben....
Hogy unalmas e?! Igen az. De sajnos ez ezzel jár. Mondjuk ha 177cm vagy és 75 kg akkor kétlem, hogy túl nagy problémák lehetnek. Vannak még opciók, de a rizs a legideálisabb CH forrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!