Szerintetek hogyan csináljam? (lent folyt. )
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok.Kb.160 cm vagyok és jelenleg 54 kg.De nem tetszek magamnak így.Voltam már 58 kg is,sikerült lefogynom azt hiszem kb. 52 kg-ra de most visszahíztam 2 kg-t.A problémám az hogy szeretnék MÉG fogyni de nem gyógyszerrel és nem kimondhatatlan nevű receptekkel,csak egyszerűen de hatásosan.Kövér nem vagyok.Mit ajánlotok nekem? előre is köszi a válaszokat(nem mindenkinek mer vannak olyanok akik nem tudnak norm. választ adni..)2009. nov. 20. 17:16
1/2 anonim válasza:
sportolj, és egyél kevesebb szénhidrátot. ne egyél lisztes dolgokat és cukrot. ne nassolj. vacsorára csak fehérje.
2/2 anonim válasza:
kérj karácsonyra szobabiciklit!:) én imádom. életmódot kell váltani, ahogyan eddig ettél, amennyit mozogtál, annak lett a mostani külsőd a gyümölcse. az vagy, amit megeszel. minden nap edzeni kell, ez lehet futás, vagy most télen dvd, Rubint Réka I. dvd-je, rengeteget fogytam tőle. MINDEN NAP:) a diéta egyszerűen az édességek, krumpli, tészta, fehérliszt, zsíros husik kiiktatása. egyél mindent párolva, ha nagyon éhes vagy, inkább még egy adag párolt brokkoli, mint nassolni való. ha elkezded a tornázást, jobban oda fogsz figyelni az evészetre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!