Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb.1 hónapja minden nap...

Kb.1 hónapja minden nap tornázom hasra (Bíró Ica, Béres Alex. ) meg egy kicsit fenékre-combra. Menyi ideig kell tartani, hogy lemenjen 10 kg?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok most 65 kg :/ 10 éven keresztul 55-57 kg voltam torna nélkul. Most egy éve, hogy leszoktam a cigirol, és 1 hónap alatt meghíztam 9 kilót :/ Rengeteg csokit habzsolok, mint aki már csoki beteg..... Pr´bálok ellenálni, 1 hónapja kevesebb csokit eszek, de még MINDIG eszek. Eltudom úgy is érni a célomat, hogy lemenjen az a 9 kila? A hasamnak a hasprés nagyon jót tesz, picit látni is, hogy kisseb, csak nem izmosodik....tehát hájas :/ a fenekem meg a combom az kitomott zsírból áll.....olykor undorodom magamtól :( Reggelizni brióst, kiflit szoktam, ebéd leves, kozben csoki-keksz, este második kaja. 6-6,30 után már nemeszek..... Udítoket végkép nemiszom, fél évente 2-3 alkalommal egy kólat megiszok, de amúgy víz, meg zold tea. Eddig jól csinálom? Vagy hogyan csináljam JOBBAN??????
2013. nov. 25. 21:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát igen, koszike szépen :)kenyeret amúgyse, talán soha nem is eszem :) a helyett ettem a kiflit, brióst. De pl. a pirítós kenyer az diétás, tehát azt lehetne, meg jogurt pl. activia reggelre,alma, ebédre egy leves, kesobb második,és estére meg valami répa, vagy ilyenek pl. egy tea is lehetne :) ettol jobban leegyszerusíteni már én sem tudom :( Megfelelne így???

A teából a cukrot fokozatosan fogom elhagyni, mert nagyon rosz az íze amúgy.... most épp iszom pigi teát, és abba már csak kevesebb mint fél kanál cukrot tettem..... De így már jobb lenne ugye??? Nem vagyok anyira kovér, hogy teljes diétát keljen tartanom, csak sok-RENGETEG a narancsbor :( Tehát? :)

2013. nov. 26. 12:41
 12/12 anonim ***** válasza:
zöldségeket,gyümölcsöt kell enned,le kell mondanod az ilyen kajákról..napi 5x egyél!
2013. nov. 26. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!