(Tudom, hogy nem jó a koplalás, nem is azt csinálom, csak sokkal kevesebbet eszem.)
Csak mert egyik ismerősöm mesélte, ezért kíváncsi lennék. Előre köszönöm.
2013. nov. 22. 23:14
1/6 anonim válasza:
Itt ma is írta valaki azt, nem tudom, milyen mágiát képzelhet a testről. Ha nem eszünk szinte semmit, természetesen nem hízunk, inkább súlyt vesztünk, hiszen valahonnan energiát kell meríteni, bár az anyagcserét lelassítja egy "normális" test, amennyire tudja, hogy minél nehezebben haljunk éhen (de biztos van, amikor ez nem igazán történik meg, az emberek roppant különbözőek, egyesek szinte képtelenek hízni, mások fogyni, megint másoknak mindkettő igen nehéz, viszont stagnálásban jók...). A koplalás abbahagyása más kérdés, ott már sokan híznak, amiben van is logika, a test tartalékol, mielőtt megint jönne az éhínség... De a semmiből nem tud zsírt csinálni, legjobb tudomásom szerint...
2013. nov. 22. 23:21
2/6 anonim válasza:
Igen, hízlal. Ha beírod az internetes keresőbe a jojó effektust, akkor többet is megtudhatsz a témáról.
2013. nov. 22. 23:33
3/6 anonim válasza:
A koplalás közben egyértelműen nem hízunk, mert nincs miből.
De szinte biztosan lelassul az anyagcsere, a szervezet megpróbál elraktározni minden tápanyagot, hogy tovább bírja.
A koplalás utána falásrohamtól, vagy szimplán megint normál/nagyobb adag ételt eszel, a lassú anyagcsere miatt könnyebben jönnek hízol. Ha fokozatosan emeled a bevitt étel mennyiségét, szerintem elkerülhető, de akkor már egyszerűbb normális étkezéssel fogyni mint koplalással.
2013. nov. 22. 23:35
4/6 anonim válasza:
Nem koplalás közben hízol, hanem utána. Én megjártam vele, amikor visszaálltam a normál étrendre, rögtön elkezdtem hízni. Na de ha kevesebb kalóriát ettem, akkor meg folyton éhes voltam... szörnyű volt :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!