Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Felszedtem pár hónap alatt 15...

Felszedtem pár hónap alatt 15 kg-ot. Hogy dobjam le magamról?

Figyelt kérdés

Állítólag tökéletes alakom volt.:( Már dagadtnak érzem magam,és sok ismerősöm meg is jegyezte,hogy mennyit híztam 2-3 hónap alatt. Sokat nassoltam sajnos. Viszont elhatároztam,hogy vissza szeretném nyerni az eredeti alakomat,testemet,le akarok dobni 10-15kg-ot! Hogy csináljam? Először is leállok az édességekkel és a nagyon hízlaló kajákkal. Sportoltam eddig is,de akkor most kicsit keményebben fogok. Visszanyerhetem egyáltalán azt a tökéletes alakot,amim volt?? És ha igen,mennyi idő kell hozzá kb?

20/L

2013. nov. 22. 12:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem, annyira rossz így. :( Olyan szép volt a testem, most meg van rajtam +15 kg. Most amúgy, hogy változtattam az étkezésen, rájöttem, hogy nem is hiányzik az a sok sz.r amitől idáig jutottam. A mozgás sosem okozott problémát nálam szerencsére. Csak látnám már a végét ennek az állapotnak.
2013. nov. 22. 14:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Hirtelen megkívántad a sok édességet? Ez gombás fertőzésekre jellemző, de hormonzavar is lehet vagy depresszió.
2013. nov. 22. 15:40
 13/19 anonim ***** válasza:

Mi változott még ez alatt a hízási időszak alatt?

Szedtél valamit?

Vérképet mikor néztél utoljára?

2013. nov. 22. 16:04
 14/19 anonim ***** válasza:

Mi változott meg:

Csak egy általános dolgot fogok írni, de olvassuk el..

Minden 19 éves nő életében eljön egyszer (mondjuk jó esetben), hogy 20 éves lesz. Ahogyan 18 évesek 19 évesekké vénülnek. Ez az öregedés, az idő múlásával jár ugye.

A szervezetünket sem hagyja érintetlenül. Persze számít a genetika, az életmód, de mindenképpen változások történnek. Ugye jó sokat edzünk, ilyen korban még egyre fittebbek, izmosabbak vagyunk.. viszont közben simán tompulhat a hormonális, belső egyensúlyunk. Kívül egyre erősebbek, belül egyre gyengébbek leszünk. Vagy kívül sem erősödünk mert sz.arunk bele..

Hát az történik, hogy amit egy darabig tolerált a szervezet, vagy csak szép lassan betegedett meg tőle attól már látványosabban elkezd megbetegedni, pl. kialakul egy inzulinrezisztencia, így sokkal könnyebb hízni szinte a 'semmitől'. PM alulműködés, stb..

Hát, ez történik. Nem túl látványos dolog, nem azt jelenti hogy napi 25 táblát kezd el enni az ember, mégis komoly változás, súlyos következményekkel (most a súlyt a zsírtömegre, hízásra értem első sorban). Szerintem ennyi történt csupán, de ez csak egy elmélet, sokan így járnak. 15 évesen, 20 évesen de lehet csak 40-50 évesen.

2013. nov. 22. 16:09
 15/19 anonim ***** válasza:
Hát én sajnos úgy jártam,ah a 1Oes válaszoló irta,babát szeretnénk,de nem jön össze hónapok óta,én is meghiztam 18 kg-ot rövid idő alatt,vetélés után. A stressz,az idegeskedés,a bánat,na és a terhesvitamin gyilkos egyveleg. 57kg vtam 166 centihez,tetőpont 75 volt,onnan 2 le is ment gyorsan,úgy h semmit sem változtattam az életemen. Most 69 kg vok,ez a 4kg egy hónap alatt ment le,de ez már lemondásokkal,diétával,mozgással,m MUSZÁJ,ha babát akarok,össze vissza keveredtek a hormonjaim sajnos. Ajánlom neked is ezt a diétát,pontosabban nem is nevezhető ez diétának,inkább egészséges életmódnak,nem eszem cukros dolgokat,sem fehérlisztet,naponta 5x eszem keveset,az elején nem mondom,h nem volt nehéz,de ki lehetett birni. És ami fontos,ne akard ezt a 15 kg-ot leadni 1 hónap alatt,koplalással,m avval csak óriási bajt okozol magadnak. Nem azt akarom mondani evvel,h most akk neked is efféle bajod van,mint nekem,sőt,remélem,h nincs,de tegyél ellene minél előbb,h ne is legyen,felejtsd el az édességet,nem egészséges dolgokat,lehet ám igy is finomakat enni :) Meglátod lemennek lassan a kilók,igen,lassan,nem úgy,ah felmentek.
2013. nov. 22. 16:39
 16/19 anonim ***** válasza:
Babázáshoz, a hormonrendszer egészségének visszaállításához -bármennyire is ellenzik vagy nem ismerik sokan- a paleo az ideális, mozgásban pedig igazából a speciális qigong gyakorlatok (Sárkánypalota qigong, intim súlyzózás..)
2013. nov. 22. 16:47
 17/19 anonim ***** válasza:
16: Milyen gyakorlatok ezek?...
2013. nov. 22. 17:05
 18/19 anonim ***** válasza:
16: Ez engem is érdekelne...
2013. nov. 22. 17:16
 19/19 anonim ***** válasza:

A sárkánypalota qigong gyakorlatai szerintem teljesen hasonlóak más qigong gyakorlatohoz, tehát légzőgyakorlatok különböző mozdulatsorokkal és a pc izom munkájával egybekötve.

Illetve az intim súlyzós gyakorlat az erőt, energiát segít generálni és felemelni ehhez a gyakorláshoz.

Eddig az egyik legjobb elért eredmény amiről tudok (itt Magyarországon) segített megelőzni egy teljes petefészek eltávolítást, tehát nem akármiről beszélünk nők esetében.

[link]

Itt le vannak írva ezek bővebben. Az én gondom az, hogy lehet ez bármilyen jó, ha egyszer nem elterjedt az országban, hiába lenne sokaknak szükségük rá, egyszerűen nem foglalkoznak minden városban ilyennel.

2013. nov. 22. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!