Van itt olyan, aki hatalmas súlytól szabadult meg, +50-60-70 kg-tól?
Szia!
Én két részletben adtam le összesen kb 45 kg-ot... 119 kg voltam, amikor elkezdtem "norbizni", akkor leadtam 15 kg-ot, majd abbahagytam az egészet... aztán legközelebb mikor nekiálltam 110 kg voltam ( visszajött pár kiló) és akkor olyan 1,5 év alatt fogytam le. Most 72 kg körül vagyok, de lenne még mit leadni. ( a magasságom 167 cm ).
Az update módszert követtem, de nem elvakultan, tehát nem vettem méregdrága norbis cuccokat mindig. A lisztet és a cukrot kiiktattam az étrendemből. Sok gyümi, sok zöldség, rengeteg mozgás. (szobabicikli, taposógép)
A bőrömet eléggé megviselte, sajnos a mellemet is... de inkább ez, minthogy a túlsúly miatt elpatkoljak. :(
Az elején lelkileg is nehéz volt, de amint látszott az eredmény, és jöttek a visszajelzések, sokkal könnyebb lett. Hatalmas erőt tud adni, hogy mindenki dícsér és csodál. A mai napig mondogatják, hogy rám sem lehet ismerni.
23/L
Szia!
én egyszer lefogytam 23 kilot, de mindet visszahíztam, mert hedonista vagyok, és önulalmam is annyi, mint egy bagzó nyúlnak!
de ajánlhatom a hazipatika.com -t, ott orvosi tanács, és vélemény is van! Csak írd be a keresőbe a fogyókúrát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!