Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » PCOS-oknak milyen diétát kell...

PCOS-oknak milyen diétát kell csinálni?

Figyelt kérdés
Pcos vagyok az orvos azt mondta diétázzak,mert túlsúlyos vagyok.Babát szeretnénk és nem árt ha leadok kb 20 kg-ot :S
2009. nov. 19. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Hátha azt mondta diétázz,miért nem adott egy diétás étrendet neked?Kérj tőle,vagy más szakembertől.Bár lehet hogy van aki tud neked itt is segíteni.Én próbáltam utánna nézni,de nem jártam sikerrel.Lehet hogy neked sikerül,ha kitartóan böngészed a netet.Minden jót.
2009. nov. 19. 16:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen...sajnos én sem találtam,de majd még keresgélek :)
2009. nov. 19. 23:27
 3/5 anonim ***** válasza:
az orvosok zsírszegény, alacsony GI értékekű szénhidrátokra épülő diétát, és rendszeres mozgást javasolnak.
2009. nov. 21. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is PCOS vagyok...a cukorbetegeknek ajánlott diétát mondta az orvos, szénhidrátból keveset, mértékkel gyümölcs, kenyérféle ilyesmi. Sok mozgás!Csak, hogy biztassalak, mikor lement rólam 10 kiló mindenféle gyógyszeres hercehurca nélkül terhes lettem egyből :)
2009. nov. 22. 17:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :) Az utolsó válaszolónak gratulálok! :)
2009. nov. 22. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!