Nagyon elvagyok keseredve. Kényszeresen eszek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már több mint egy éve 58 kilot mutatott alattam a mérleg, azzal se éreztem jól magam a bőrömbe. Nyáron pánik betegség lettem..Konditerembe jártam heti 4 alkalommal. Most egy ideje elkezdtem iszonyatosan sokat enni , 2 hét alatt 4 kilo jött fel rám , mostmár tényleg undorodom magamtól, de nem tudom megállni hogy egyek. Tudtok ajánlani valamit ? Az álmom az 55 kilo már évek óta.2013. nov. 20. 19:12
2/4 A kérdező kommentje:
hoppá az végül kimaradt. :)
160cm. :S
2013. nov. 20. 19:43
3/4 anonim válasza:
szerintem valamivel el kell terelned a figyelmed, az a te dolgod mivel, lehet valamilyen hobbi, vagy mozgás, munka, tanulás, barátok, legtutibb ha a szerelmed tereli el a figyelmed :D
4/4 anonim válasza:
vagy még eszegethetsz mandulát, de ne ilyen csokival bevont hüólyeséget hanem rendeset, és mikor rádjön az ehetnéd akkor megeszegetsz párat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!