168 cm-es magassághoz nagyon kevés a 42 kg? én nem érzem magam kórosan soványnak (nem vagyok anorexiás, eszem rendesen) 13/L
Hát ki milyen géneket örökölt... A saját méreteimből adódóan (169 cm/49 kg) a 168-hoz igencsak kevéske a 42 kg...
Persze attól is függ, hogy hány éves vagy. (A 13 az életkorodat jelenti?), mert serdülőkorban mindenki fejlődik (hízik) minimum egy pár kilót...
Nagyonkevés :/
Az ideális súlyod kb 55 kg lenne, tekintve hogy alapból nehezen hízol.
13 éves vagyok
köszi a válaszokat, nem, nem éhezem, egy kicsit lehet, h anorexiásnak nézek ku, de annyira azért nem vészes sztem. igazatok van, később még jobban rendeződhet
Én is 168 cm vagyok. 13 évesen olyan 45 kiló voltam és elég vékony, most 29 évesen 52 kiló vagyok, és jók rám az akkori ruháim... :)
A következő években sokat fog változni a tested, jön néhány kiló zsír (jó értelemben) a megfelelő helyekre. Szóval ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!