159 centiméterhez mennyi lenne az ideális súly?
Ha tudnánk a testzsírszázalékodat, meg tudnánk mondani, de így nem. Elárulom, láttam már 70 kilós teljesen vékony lányt, és 55 kilósat is, akinek lötyögött mindene. Hogy lehet ez? Úgy, hogy az izom nehezebb mint a zsír, nem mindegy miből mennyi van rajtad.
A testsúlyból soha nem lehet a test kinézetére következtetni. De nem is értem, miért van erre szükség. Megnézed magad a tükörben. Ha tetszik amit látsz, akkor örülsz, ha nem tetszik, akkor pedig elkezded átalakítani. Akár írhatsz, és adok tanácsot ez ügyben. De a súlyod soha nincs a homlokodra írva. Az csak egy szám.
Az számít csinosnak, ha edzett az izomzatod és alacsony a testzsír arányod.
Ezt kilóban nem tudom megmondani mennyi lehet, hiszen a testalkat, izomzat eltér.. és a csinos így egy tágabb skálán mozog. Kicsit vékonyabb, kicsit sportosabb, mind jó lehet, ha nincs mellette elhízás.
Nem mindegy, h zsír vagy izom ami rajtad van, ezért ideális súlyt nem lehet mondani.
2 egyforma magas egy súlyban lévő ember is nézhet ki teljesen máshogy.
Példa: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!