Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezért marad ki a menzeszem?

Ezért marad ki a menzeszem?

Figyelt kérdés
nyár óta nagyon sokat fogytam, koplaltam , nagyon keveset ettem, és az sem volt a legtáplálóbb.Lehet, hogy ezéert nem jön meg50napja?53kiló vagyok márcsak és 173centi:(:(
2009. nov. 18. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
11%

dejó nekeeed *.* tuti hogy jól nézel ki,bárcsak én is annyi lennék..

am én is koplaltam sokáig,és ezért február óta kb 3x jött meg..>.< és szerintem ezért van O.o

2009. nov. 18. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Bizony, nekem 6 hónapig kimaradt és addig meg se jött, még vissza nem híztam. Menj el nőgyógyászhoz, ő ad gyógyszert amitől megjön. Ez nem játék..
2009. nov. 18. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, csak érdekel, hogy hogy bírtad ki, miket ettél egy nap, mennyi kilóról fogytál le... mert én is kb ennyi centi vagyok (175) és 66kg:(:(:( és semmi nem segít és csak a koplalásban látok valami reményt... ha nem akarsz ide írni, akkor írnál privit?*.*
2009. nov. 18. 19:34
 4/7 anonim ***** válasza:
én 21kg-t fogytam július óta,és azóta 1x jött meg... életmódváltás, torna... gondolom ezek miatt!:S
2009. nov. 18. 20:00
 5/7 anonim ***** válasza:
énis csomot fogytam ,illetve híztam is, de nekem meg pont az a baj hogy egy hónapban legalább 2-3x jön meg és több napokra... :/ valoszínűleg a fogyás miatt... de nem tudom mit kéne tenni, nálam ez kb nyár óta van :S 15L
2009. nov. 18. 20:36
 6/7 Krisz85 ***** válasza:
igen, ez pontosan a koplalásod eredménye, és következménye,
2009. nov. 18. 22:50
 7/7 A kérdező kommentje:
és ha ujra probálok rendesen enni? akkor megjön?
2009. nov. 19. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!