Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért marad ki hónapokat a...

Miért marad ki hónapokat a menzeszem?

Figyelt kérdés
Volt már egyszer tavasszal, hogy két hónapot kimaradt nyáron végig megvolt aztán az őszi honapokban semmi. Már 3 hónapja nincs meg. 14 éves vagyok 2 éve van meg már bekellett volna állnia nem ? Elmenjek vele dokihoz ? Barátnőim lefujogtak, hogy ezért elmenni ? Hülye vagyok... : s Ti mit tanácsoltok ?:s
2010. dec. 7. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj el vele dokihoz.

Amúgy nekem is ez van, pedig már 10 éve menstruálok. Nekem még a doki se tudott semmit mondani.

De mi így látatlanban és nulla nőgyógyászati tudással pláne nm tudunk.

Tinidokihoz menj mindenképp!

2010. dec. 7. 21:04
 2/4 anonim válasza:
Szia, igen menj el nőgyógyászhoz és ne a barátnőkre hallgass, legtöbb esetben hormonális gondok vannak ilyenkor, endrokrin hormonok, pajzsmirigy stb, nem árt ha csinálnak egy hormonvérvételt de ezt majd a dokid úgy is tudni fogja.
2010. dec. 7. 21:05
 3/4 anonim ***** válasza:

hormonprobléma, pco, inzulinrezisztencia stb stb sok oka lehet.

de nagyon nagyon ajánlom az aviva tornát, egyszerű mozdulatok amik rendszeressé teszik a mensest, góglin keressetek rá de ide is beírhatjátok a keresőbe, sok tapasztalatot olvashattok róla. nem kell megijedni, ha főleg teherbeesés témában találkoztok vele, nemcsak a teherbeesést segíti. illetve beállítja a hormonokat, peteérést segíti, így sokan a teherbeesés segítése miatt kezdenek neki. de mindenkinek ajánlott, a görcsöket is enyhíti.

2010. dec. 7. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint ez még nem mondható kórósnak. Vkinek később áll csak be. De persze én is azt mondom, inkább menj el orvoshoz, legalább megnyugszol. Ha meg mégis baj van, akkor kiderül.

Viszont ha ki sem vizsgál, csak fogamzásgátlót kar felírni, azonnal hagyd ott!

2010. dec. 7. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!