3het alatt fogytam 4kg . ez igy jo?
reggel rantotta (2tojasbol) hozza savanyukaposzta
10orai : 1 alma
ebed : parolt zoldsegek
vacsora : 5mandarin
hetfon 1ora zumba (1ora seta)
kedden 30perc kocogas (1ora seta)
szerdan 1ora zumba (1ora seta)
csutortokon 1ora torna ( haspres , kitoresek , gugolas stb.. ) (1ora seta)
pentek 1ora zumba (1ora seta )
az etkezesem valtozo de ez igy egy napra jo ?
Neked ez így jó?
Nekem például nem lenne, tehát mi alapján válaszoljak? Túl sok terhelés érné a térdemet futással + zumbával, én viszonylag kemény férfi vagyok, de ezt nem merném vállalni, bevallom.
A torna szerintem jó, ha bírod. Viszont a kaja nagyon kevés. Ha elkezdesz újra "normálisan" enni, értem ezt úgy, hogy többet stb. akkor mind vissza fog menni. Ez nem tuti, de meg van rá az esély. Vigyél bele húsokat, halat, én sovány túrót is szoktam enni. Figyelj a változatosságra :)
Sok sikert kívánok :)
A mozgás jó, de nem kell túlzásba vinni, főleg, ha eddig nem ilyen volt az életviteled. (vagy igen?) Tarts 1-2 pihenőnapot, bár akkor is lehet nyújtani egy fél órát. :)
Étkezésnél pedig, nem rosszak az alapanyagok, de kevés a mennyiség, és hiányoznak tápanyagok, pl. a hús!
Reggelire és tízóraira ajánlott gyümölcsöt enni, ebéd után inkább már csak zöldségeket és fehérjét tejterméket fogyassz! Ebédre mehet a hús, vacsira is, reggelire szénhidrátdúsabb kaják, magvak, a párolt zöldség mellé még rizs vagy hús... És többet egyél, mert ez nagyon kevés mennyiségileg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!