Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Estefelé, hány óra után nem...

Estefelé, hány óra után nem szabad enni?

Figyelt kérdés
4,5,6?

2013. nov. 15. 20:12
 1/5 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Hah. Megoszlanak a vélemények. Általában hat órát szoktak mondani. Mások szerint ez hülyeség.

A franciák nagy része nyolc körül vacsorázik - őket azért említem, mert szokás azt mondani, hogy bezzeg ők vékonyak. Holott egyre jobban el vannak ők is hízva, mint általában a fejlett országokban.

Azt is mondják, hogy egyél háromóránként, naponta hatszor.

Azért legjobban te tudod, hogy mit csinálsz még este, mikor fekszel le, és hogy bírod, ha nem eszel, vagy mit egyél és mit ne estére. Ki kéne kísérletezned.

Nekem személy szerint a legjobb halat enni salátával, vagy csak szénhidrátot. A legrosszabb, amit ehetek, az kenyér valami felvágottal, sajttal, és csokival. Mikor jó akarok lenni, akkor erre figyelek.

2013. nov. 15. 20:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Akkor egyél, amikor éhes vagy. Lefekvés előtt 1-2 órával már azért nem érdemes, emrt nem fogsz jól aludni teli gyomorral!
2013. nov. 15. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Éjfél után nem szabad enni, különben nyálkás, agresszív manóvá változol. (Legalábbis, ha Mogwai vagy.)
2013. nov. 15. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Lefekvés előtt 1,5-2órával érdemes enni egy kis salátát vagy sovány túrót, hogy ne éhezz 15órán át.
2013. nov. 15. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt döntsd el Te magad, ne hallgass másokra. Ha éhes vagy, egyél.

Én 10-kor szoktam vacsorázni és teszek rá, hogy 13-15 órán át "éhezni" fogok :D Az én testem szereti azt.

Néha 8-kor sikerül annyit enni, hogy már nem éhezem meg, de olykor éjfél után eszem egy almát (az éjszaka mágikus időszak, nem éhezem meg az almától, sőt. máskor nincs ilyen). Amúgy a rántotta zöldséggel a szerintem teljesen jó esti étel (valami minőségi hús is oké, de olyat ritkán eszem :)), de ha csokira vágyom, csokizom, ha borra, borozom.

Nem lenne egészséges azon agyalni, hogy mit szabad, s csalódottan hagyni magam. A testem szokta tudni, mit akar. A csokizás terén van az, hogy nem vagyok biztos ebben. De arról sem hiszem, hogy ártana.

2013. nov. 15. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!