A barátnőm hízik, részben miattam. Szabad még lebeszélni a fogyózásról?
A kapcsolatunk elején állandóan fogyózni akart, hogy jobban tetsszen. De sokat mondogattam neki, hogy miattam aztán nem kell diétáznia annyira, és nyugodtan elengedheti magát kicsit. Sikerült megnyugtatnom annyira, hogy leállt a diétáról és elkezdett egyre jobban kigömbölyödni. Ennek én nagyon örülök, szerintem még szebb teltebben, dicsérem is eleget az alakját.
Mikor összejöttünk, 56 kiló volt, most 62, és 160 cm. Én még örülnék, ha felszedne picit (nem sokat), de nem szeretném, hogy az egészsége rovására menne. Van valami irányelv, hogy hány kilóig egészséges ilyen magassághoz?
Olyan irányelv van, hogy az ember hús- és zöldségevő, ettől eltérően minden az egészség rovására megy. Hízással vagy anélkül..
(kicsit sarkítottam, picivel hosszabban lehet részletezni az élelmiszereket, de ez a lényeg)
Hát azért nagyon vigyázzatok. Az én párom is a kerekebb formákat szereti. Én 58 kg voltam és a kedves hozzáállásának köszönhetően majdnem 77 kg-ra híztam 5 év alatt.
Borzasztó érzés volt így utólag és most akármennyire is próbál leállítani, hogy ne fogyjak tovább, hiányoznak a régi ruháim, a régi alakom, hogy csinos legyek, ne husi... Tudom, hogy szeret, de utólag nagyon bánom, hogy így elhagytam magam.
Mostmár fogytam belőle 10 kg-t, de nem fogom föladni, míg nem férnek rám azok a ruhák amiket a kapcsolatunk elején hordtam.
(Zárójelben hozzáteszem, a szex is jobb mióta ledobtam pár kg-t)
168 cm, 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!