Mikor fog a combomon, és a hasamon is látszani, hogy fogyok?
Figyelt kérdés
Zavar a hasam, és a combom.168 cm vagyok, és most jelenleg 74kg, lány.Mikor fog meglátszani a hasamon és a combomon hogy fogyok? (eddig már 6-7 kilót fogytam)2013. nov. 13. 23:12
1/2 anonim válasza:
hát olyan 1-2 hónap edzés után. a fogyókúrától nem leszel formásabb. edzeni kell.
2/2 anonim válasza:
Ez attól is függ, honnan fogysz jobban. Nekem, amikor ott járhattam, mint Te (csak számok, alkat és izmosság adatom nincs), már kezdett látszani a combomon, de a hasamon még semmi. Pár centi lement, de a háj zöme maradt. Én combra és főleg hasra hízom, úgyhogy muszáj végigcsinálnom, ha nem akarok nagy hashurkákat. Hihetetlen, hogy tizenpár kiló választ el a (nem túl vékony) karcsúságtól. Nem vagyok túlzó és testképzavaros tini, de a hasam igen nagy, alig más, mint régen.
Ha Te is ilyen vagy, kitartás! Le fog menni, csak ne add fel. A mozgás persze fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!