Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyni szeretnék, de nem...

Ha fogyni szeretnék, de nem tudok mozogni, csak nagyon minimálisat, akkor mit, hogyan mennyit egyek?

Figyelt kérdés

Gondolkoztam a koplaláson, hogy alig fogok enni, de félek, hogy visszaszedem. Bár, ha már elértem a célom és elkezdek újra enni, akkor természetesen nem fogom az egész hűtőt felenni, hanem szép fokozatosan visszaszokok a normális és egészséges étkezéshez. Akkor csak nem tudok hízni...

Itthon tudnék tornázni, felülések, lábemelgetések stb. Csak a futás nem megy, ami a legfontosabb lenne.

Sokszor vagyok felfázva (ami lehet, hogy nem is felfázás csak az orvosok hívják annak, mert fogalmuk sincs mi van velem) és sokszor annyira rossz, hogy menni alig bírok és úgy érzem, hogy elájulok. Emiatt nem tudok huzamosabb ideig sportolni.

Mit gondoltok, hogyan tudnék lefogyni?

172cm vagyok és 62kg, 55kg szeretnék lenni. Annyi voltam, csak sokat híztam és szeretnék megint annyi lenni! :( Akkor sem voltam nagyon vékony, de az nekem tökéletesen megfelelne.

2009. nov. 17. 17:32
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Ne haragudj, hogy nem a kérdésre válaszolok, de szerintem tökéletes a súlyod, ne akarj fogyni.
2009. nov. 17. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Mélységesen egyetértek az első válaszolóval.
2009. nov. 17. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:
ugyanabban a helyzetben vagyok, mint te : 175 cm / 64 kg.. és 54 kg akarok lenni.. és sehogyse ment eddig.. tegnap óta meg elekzdtem egy olyan "diétát" , hogy egy nap csak 300-600 kcal eszek meg, de a 600 az nagyon max lesz majd... és egyáltalán nem éhezem:) emellett szobabicaj + aerobic + séta minden nap.. és nem vagyok legyengülve egyáltalán
2009. nov. 17. 18:18
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó válaszoló! Nincs kedved e-mailezni? Csinálhatnánk együtt a fogyit, ha már Te is hasonló magasságú és súlyú vagy... Mit szólsz? : ) (Ha nem akarod, persze nem muszáj, csak nem lenne rossz...)

2009. nov. 17. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

de, van kedvem! :)

írsz egy privit majd??:)

2009. nov. 17. 20:12
 6/8 A kérdező kommentje:
na ennek örülök!! :)) írtam e-mailt! :)
2009. nov. 18. 00:16
 7/8 anonim ***** válasza:
válaszoltam!:D
2009. nov. 18. 13:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Én is visszaírtam a citromail-os címen... Megkaptad?
2009. nov. 20. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!