Ha naponta 6-8 szem hashajtòt szedek, akkor az mindent kihajt belolem AZONNAL?
Figyelt kérdés
Nem kèrem a "te beteg vagy" ès "fordulj orvoshoz" hozzàszòlàsokat, bulèmiàs anorexiàm van, èvek òta evèszavaros vagyok, orvos is làtott màr...stb lègyetek kedvesek a kèrdèsre vàlaszolni! Elore is koszonom!2013. nov. 10. 20:08
11/16 anonim válasza:
Akik kimosatják a beleiket, visszapótolják az eltávolított normál bélflórát?
13/16 anonim válasza:
Az azonnali kihajtás miatt írtam egyébként, hogy tudni kéne milyen szer. Van ami lassan hat, az nem hajt ki azonnal mindent. Szóval.. ha valami mérget ettél, jól válaszd meg mit használsz.
14/16 A kérdező kommentje:
most komolyan magyaràzkodnom kène egy maroknyi ostoba proletàrnak? ugyanmàr :D
a tobbieknek pedig koszi a vàlaszt, a szemèlyi edzomtol kaptam jò tanàcsokat.
2013. nov. 10. 22:22
15/16 anonim válasza:
Hát gyerekek, amikor a 164 centim mellé lefogytam 37 kilóra, akkor már pedig a kórházban anorexiát ÉS bulimiát állapítottak meg. Ez annyiból állt, hogy nem voltam hajlandó enni, de amikor a 3-4-5 napos nem evések után néha rámjött egy falásroham, akkor azt kihánytam, bevettem több szem hashajtót és sportoltam 4 órát. De ez egy régi történet.
Szóval drágáim, ilyen van.:]
16/16 anonim válasza:
Hát azt tudom mondani csak, hogy amikor édesanyám 38 kilóra lefogyott, utána rövidesen meg is halt.
Bár neki más betegsége is volt, azért úgy gondolom, hogy egészséges, élhető élethez tartozik egy általános kondíció. IS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!