Ha 3 naponta veszek be egy szem 0,25mg-os frontint rá fogok szokni?
A frontin egy nyugtató gyógyszer, folyamatos feszültség, és pánikok csillapítására használják. Bár nagyon sok beteg tapasztalata alapján altatónak használják. Én is szedtem ilyet, a depresszióm első szakaszában, amíg az antidepresszáns ki nem fejtette a hatását. Ez kb. 2 hónap volt. Nekem nagyon jó pszichiáterem van, aki elmagyarázta, hogy a nyugtatók, mint pl a frontin csak tünetet kezel, ezért rá lehet könnyen szokni. Szerencsére a frontin a legenyhébb nyugtató, és a 0,25 mg is a legalacsonyabb adag. Én is ezt szedtem, bár én napközben általában 2xfél tablettát, amikor már nem bírtam az idegességet elviselni. Én nem szoktam rá.
Nemrég a pszichiátriai szakrendelésen találkoztam egy hölggyel, aki már sok-sok éve szedi, mindig amikor abba akarta hagyni, akkor történ ismét haláleset a családjában ezért nem állt le vele. Most 63 éves, nyugdíjas, nincs már semmi baja, csak annyi, hogy gyógyszerfüggő lett. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!