Ha naponta 6-8 szem hashajtòt szedek, akkor az mindent kihajt belolem AZONNAL?
Nem. Ha a távozó folyadékot pótolod is, ahogy tanult kollegáim megjegyezték, a beleidben letapadt dolgok még ott maradnak. A megoldás -jelenleg egyetlen és üdvözítő- az ún. hydrocolon terápia. Ekkor az alsó béltraktusba felvezetnek egy hosszú gumicsövet és terápiaszerűen végigmossák a bélrendszert, napokon, heteken át. Ami kijön, úgy néz ki nagyjából, mint egy felrobbant gumibelső, brutális! De Hyppocrates óta tudjuk - A HALÁL A BELEKBEN KEZDŐDIK.
A táplálkozási zavarok valójában psyche-s eredetűek, fordulj orvoshoz. Ne dietetikushoz, pszichológushoz. Ő lesz az illetékes a problémádat illetően.
"bulèmiàs anorexiàm van" Hű, ez valami új betegség!
Leginkább buta vagy!
Koszonom szèpen az elo 3 vàlaszt. ezzel valahogy sosem voltam tisztàban, sokmindent olvatam ròla.
4-es, mielott megszòlasz, gondolkozz. egyèbkènt igen, idiòta vagyok. tudom. ès? neked aztàn nem tokmindegy? nincs szuksègem a megveto hozzàszòlàsokra!
Ha ennyire tudatos vagy, akkor vagy válaszold már meg a kérdésedet magadnak, vagy ha tényleg pontos választ vársz, akkor írd le milyen hatóanyagú, milyen hashajtót használnál!
És én nem fogyás kategóriához írnám a kérdést, mert a hasmenés az nem fogyás.
Én nemrég orvostól kaptam hashajtókat, erőseket. Olyat is, amit csak vényre adnak. (Nem fogyás miatt.)
Az ég világon semmi hatása nem volt...
Harkonnennek igaza van.
A BULIMIA, amikor falási rohamai vannak a betegnek, és utána hányatja magát.
Az anorexia, amikor semmilyen ételt nem akar magához venni, mert kövérnek látja magát.
Szóval, melyik is vagy te a hashajtóddal?
És menj orvoshoz (igazi orvoshoz), mert belehalhatsz!!!!!
Ez az ostoba selejt azt sem tudja szerintem, hogy milyen betegsége van.. xD
"bulémiás anorexia" Ilyet még nem csesztem..:))
Menj el orvoshoz kis csillag... meg kérdezd meg édesanyád, hogy miért lettél ilyen hülye. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!