Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerinted így menni fog? (:

Szerinted így menni fog? (:

Figyelt kérdés

15/L vagyok, 162 cm és 52-53 kg (napszaktól függően :D).

Nyáron sokat tornáztam, most viszont a suli miatt teljesen elhanyagoltam az egészet, ezért "elformátlanodtam" egy kicsit, bár a súlyom nem változott.

Namármost...:) Két hét múlva lesz egy bál, és a ruhám érdekében szeretnék addig egy kicsit formálni magamon. Mekkora változást tudok elérni/lesz-e egyáltalán változás, ha figyelek az étrendemre és napi kb. 1 órát Béres Alexandrázom vagy Rubint Rékázom?

Az a fő célom, hogy az alakom kicsit formásabb, feszesebb legyen, a fogyás csak másodlagos... :)

Köszi előre is!

2009. nov. 16. 20:37
 1/3 anonim válasza:
2 hétbe ez nem fog beleférni. Az izmok nem fejlődnek a zsír pedig nem ég el olyan gyorsan sajnalatos módon. Bar 52 kilosan nem tudok rajtad sok felesleget elkepzelni:) 2 hét alatt le lehet adni pár kilót megfelelő táplálkozás mellett. De csodát nem szabad várni. Viszont minden nap edzd le azt az 1 orát és hat tehetet bringázz, taposs, fuss.
2009. nov. 16. 22:57
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Csalhatsz nyugodtan, hiszen fogynod nem kell, de ha emellett tornázol, akkor menni fog :) (sztem elég egy hétig csináldon, + napi egy óra mozgás!)

2009. nov. 17. 13:07
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. nov. 19. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!